Ελλάδα

Μεσολόγγι: Ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας της 44χρονης υποστιρίζει οτι δολοφονήθηκε

Μεσολόγγι: Ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας της 44χρονης υποστιρίζει οτι δολοφονήθηκε
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στην Αιτωλοακαρνανία .

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στην Αιτωλοακαρνανία.

Η οικογένειά της προσέλαβε τον ιδιωτικό ερευνητή Κώστα Σπύρου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η άτυχη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Δευτέρα μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού στην Τριχωνίδα, δολοφονήθηκε.

Ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Σπύρου μιλώντας στην κάμερα του Star αποκάλυψε τα στοιχεία που έχει στα χέρια του μετά από έρευνα που διενήργησε στην περιοχή που βρέθηκε νεκρή: «Θέλω να βγει η αλήθεια. Μια γυναίκα δεν φεύγει τόσα χιλιόμετρα να αυτοκτονήσει εδώ. Το τηλέφωνο που είναι;…H γυναίκα δεν αυτοκτόνησε. Eίχε τρία παιδιά, είπε πάω για γλυκά και θα γυρίσω πίσω… Κάποιο ραντεβού έδωσε με κάποιον κύριο ή κυρία… Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τα εκατό νεκρή…Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ».

Νέα διάσταση στον θάνατο μυστήριο της 44χρονης Ειρήνης η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου σε περιοχή κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα, στην Αιτωλοακαρνανία, φέρνει μαρτυρίας κυνηγού από χωριό του Θέρμου.

Όπως δήλωσε ο κυνηγός στο τοπικό site sinidisi.gr, ενώ λοιπόν το τελευταίο βίντεο καταγράφει την 44χρονη να κινείται προς το μοιραίο σημείο, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στη θέση Βαρειά, σε απόσταση δηλαδή 20 λεπτών, κυνηγός από χωριό του Θέρμου, αναφέρει ότι στις 4 το μεσημέρι βρισκόταν στην παραλία αλλά αυτοκίνητο δεν υπήρχε!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του κυνηγού στο sinidisi.gr, το αυτοκίνητο εθεάθη και την επόμενη μέρα το μεσημέρι (Κυριακή) τόσο από τον ίδιο όσο και από φίλους του κυνηγούς. Μάλιστα, ο νεαρός κυνηγός πλησίασε όπως μας αποκάλυψε σε απόσταση αναπνοής από το αυτοκίνητο (περίπου 10 μέτρα) χωρίς ωστόσο να διακρίνει αν υπήρχε μέσα κάποιος ή κάποιοι καθώς τα τζάμια ήταν θολά (από τη φωτιά όπως αποδείχθηκε αργότερα).

Όπως πάντως με βεβαιότητα τόνισε, το μοιραίο αυτοκίνητο δεν το είχε ξαναδεί στο εν λόγω σημείο, από το οποίο περνά καθημερινά λόγω της ενασχόλησής του με το κυνήγι, ενώ γνωρίζει την περιοχή με κλειστά μάτια. Πολλές φορές μάλιστα στο σημείο έχει δει αυτοκίνητα, αλλά όχι το μοιραίο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments