Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Σύσκεψη με Κοντονή και Παπαγγελόπουλο για τη Novartis

Αλέξης Τσίπρας: Σύσκεψη με Κοντονή και Παπαγγελόπουλο για τη Novartis
Σύσκεψη με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλο αναμένεται να έχει στις 20.00 ο πρωθυπουργός.

Σύσκεψη με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αναμένεται να έχει στις 20.00 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τη διαβίβαση της δικογραφίας για τη Novartis.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας, σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο κ. Τζανακόπουλος, μετά την επίσκεψή του στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, με αφορμή δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων σχετικά με την έρευνα που διεξάγει η Ελληνική Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Novartis.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο του κ. Τζανακόπουλου, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τον ενημέρωσε ότι η δικογραφία διαβιβάζεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης για τις απαραίτητες ενέργειες.

Επίσης, ο Υπουργός ενημερώθηκε για τις εξελίξεις σε σχέση με την κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την έρευνα τα ξημερώματα του Σαββάτου και τις ενέργειες της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments