Αθλητισμός

Αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού κατά της Euroleague

Αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού κατά της Euroleague
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods αρνήθηκαν να μπουν στο παρκέ τη στιγμή που ακουγόταν ο ύμνος της Euroleague, πριν από το τζάμπολ του ματς με την Μπασκόνια!n

Ενωμένος ο Παναθηναϊκός αντιδρά απέναντι στην Euroleague και την τιμωρία που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Την ώρα που το «πράσινο» δημοψήφισμα βρίσκεται προ των πυλών, οι παίκτες της ομάδας έδειξαν από τη μεριά τους τη στήριξή τους προς τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ, ο οποίος τιμωρήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή με αποκλεισμό 12 μηνών από τα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν εμφανίστηκαν στο παρκέ, ώστε να πάρουν θέση στο κέντρο του γηπέδου μαζί με αυτούς της Μπασκόνια και τους διαιτητές, όπως συνηθίζεται σε όλα τα παιχνίδια. Άλλωστε, πρόκειται για τη στιγμή που ακούγεται από τα μεγάφωνα ο ύμνος της Euroleague και οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο. 

Ήταν εξάλλου γνωστό πως το σημερινό (8/2) παιχνίδι θα έχει μορφή… συλλαλητηρίου, ενώ τονίζεται πως έχει ιστορική σημασία καθώς προηγείται του δημοψηφίσματος. 

Μάλιστα, τη στιγμή που ακούστηκε ο ύμνος της Euroleague υπήρχαν πολύ ηχηρές αποδοκιμασίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments