Τεχνολογία

Doodle της Google: Αφιερωμένο στο Σεληνιακό Νέο Έτος με μία δόση από Χειμερινούς Ολυμπιακούς!

Doodle της Google: Αφιερωμένο στο Σεληνιακό Νέο Έτος με μία δόση από Χειμερινούς Ολυμπιακούς!
Το doodle της Google γιορτάζει.

Η Google γιορτάζει το Σεληνιακό Νέο Έτος μέσω του Google Doodle στις 16 Φεβρουαρίου. Αυτή είναι η 8η ημέρα της σειράς των Doodle Snow Games, μια σειρά αφιερωμένη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 που θα διεξαχθούν έως τις 25 Φεβρουαρίου στη Νότια Κορέα. Η ημέρα συμπίπτει με το σεληνιακό νέο έτος που γιορτάζεται στην Κίνα.

Το σεληνιακό νέο έτος καλείται επίσης ως κινεζικό νέο έτος.  Το κινεζικό έτος διαφέρει από τα υπόλοιπα, καθώς βασίζεται στο σεληνιακό ημερολόγιό. Όποιος έχει γεννηθεί το 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία είναι σκύλος… και αυτή, είναι η χρονιά του αφού το 2018 είναι η χρονιά του καφέ σκύλου της γης.

Οι προβλέψεις που έρχονται από το μακρινό Πεκίνο μιλούν για μια χρονιά ανατροπής και δράσης. Μια χρονιά εξαντλητική και σίγουρα όχι βαρετή. Ο σκύλος είναι ένα ηθικό ζώο γι’ αυτό και το 2018 θα είναι χρονιά γενναιοδωρίας και ανιδιοτέλειας. Καλή χρονιά λοιπόν και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Το Google Doodle δείχνει ένα σκυλί, έναν πίθηκο και έναν κόκορα που κάθονται σε ένα lift μπροστά από μια πλήρη σελήνη κατά τη διάρκεια της πτώσης του χιονιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments