Πολιτισμός

Ο Γκάρι Όλντμαν μεταμορφώνεται σε Ουίνστον Τσόρτσιλ…και είναι απλά συγκλονιστικός (vid)

Ο Γκάρι Όλντμαν μεταμορφώνεται σε Ουίνστον Τσόρτσιλ…και είναι απλά συγκλονιστικός (vid)
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν - κατά πάσα πιθανότητα- του απονεμηθεί το πρώτο του Όσκαρ για την ερμηνεία στην ταινία "Darkest Hour", ο Γκάρι Όλντμαν μας μυεί στα σκοτεινά "μυστικά" της μεταμόρφωσής του σε Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Οι μεταμορφώσεις του Γκάρι Όλντμαν έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο παγκόσμιο σινεμά. Ποιος εξάλλου θα μπορούσε να τον ξεχάσει ως Σιντ Βίσιους των Sex PIstols στο “Sid and Nancy”. Ή ως διαβολικός Ζαν Μπατίστ Ζοργκ στο μεγαλεπήβολο sci-fi έπος του Λικ Μπεσόν, “Το πέμπτο στοιχείο”.

Για να μην αναφερθούμε και στην πιο ίσως γοητευτική του μεταμόρφωσή: αυτή σε “Δράκουλα” στη μεγάλη επιτυχία του Μπραμ Στόκερ, σε σκηνοθεσία Φράνσις Φορντ Κόπολα το 1992.

Η φετινή του ωστόσο μεταμόρφωση σε Ουίνστον Τσόρτσιλ, στην ταινία “Darkest Hour” (Η πιο Σκοτεινή Ώρα)  είναι αυτή που τον φέρνει πιο κοντά στο χρυσό αγαλματίδιο. Και επάξια.

Η ερμηνεία του αλλά και η καλλιτεχνική επιμέλεια της ομάδας του μακιγιάζ έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού αλλά και των κριτικών.

Και η απόδειξη βρίσκεται στο βίντεο που ακολουθεί. Το μαγικό χέρι του make up artist Kazuhiro Tsuji.

Λεπτομέρεια; Ο Tsuji είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση του σινεμά εδώ και αρκετά χρόνια.

Ευτυχώς όμως επέστρεψε για τον Γκάρι Όλντμαν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι χρειάστηκαν 13 make up artists και 200 ώρες στην καρέκλα του μακιγιάζ για το συγκλονιστικό αυτό αποτέλεσμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments