Video

Μορφούλα Ντώνα: «Ένιωσα άσχημα με τις δηλώσεις του Πετρούνια, ξέρω τι άνθρωπος είναι»

Μορφούλα Ντώνα: «Ένιωσα άσχημα με τις δηλώσεις του Πετρούνια, ξέρω τι άνθρωπος είναι»
Μορφούλα Ντώνα: «Ένιωσα άβολα και άσχημα για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια. Ξέρω τι άνθρωπος είναι. Προσπάθησα να καθησυχάσω τη Βασιλική».

Συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Μορφούλα Ντώνα, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο της, τον γιο της, ενώ δεν παρέλειψε να  σχολιάσει και τις ατυχείς  δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το metoo στον αθλητικό χώρο.  Μορφούλα Ντώνα

Θέλουμε ένα δεύτερο παιδάκι

«Κάναμε θρησκευτικό γάμο το καλοκαίρι στις Σπέτσες, ήταν ονειρικά. Στη βάφτιση ζορίστηκα πολύ ψυχολογικά γιατί ο μικρός έκλαιγε. Παντρευτήκαμε στις Σπέτσες γιατί εκεί μεγάλωσε ο άντρας μου. Ονομάσαμε το γιο μας Απόλλωνα γιατί θέλαμε ένα όνομα που να του ταιριάζει. Είναι ανοιχτόχρωμος και του αρέσει η μουσική. Ποια μαμά κοιμάται;

Είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τον παίρνω μαζί μου στα μαθήματα και έχει να απασχολείται. Θηλάζω ακόμα τον 14μηνο γιο μου. Θέλουμε ένα δεύτερο παιδάκι. Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει. Ήμουν πέντε μηνών έγκυος όταν πήγα να βγάλω την άδειά μου και το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε αρνητικό. Φοβήθηκα!», είπε αρχικά η Μορφούλα Ντώνα.

Μορφούλα Ντώνα

Δηλώσεις Πετρούνια

«Ένιωσα άβολα και άσχημα για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια. Ξέρω τι άνθρωπος είναι. Προσπάθησα να καθησυχάσω τη Βασιλική», εξομολογήθηκε η Μορφούλα Ντώνα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε ερωτηθεί για το κίνημα #metoo, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να κάνει λόγο για μεμονωμένα περιστατικά, για τα οποία, μάλιστα, δεν είναι σίγουρος κι αν όντως υπάρχουν. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, που ξεκίνησαν από τη Σοφία Μπεκατώρου, ο Λευτέρης Πετρούνιας αμφισβήτησε τα περιστατικά αυτά που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… δεν έχω δει κάτι… μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Το ταξίδι της μητρότητας

Για το ταξίδι της μητρότητας είχε πει παλαιότερα: «Άργησα πάρα πολύ να αποκτήσω το δικό μου παιδάκι, ταλαιπωρήθηκα και φαντάζομαι,πως ήμουν πολύ τυχερή που με την πρώτη κατάφερα να έχω τον Απόλλωνα. Ξέρω ότι γυναίκες περνάνε πάρα πολύ δύσκολα και ψυχολογικά και σωματικά γιατί η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης ταλαιπωρεί και το σώμα και την ψυχή. Να μην απογοητεύονται, όμως, να μην το βάζουν κάτω. Έχει εξελιχθεί η επιστήμη και με οποιοδήποτε πια τρόπο θα μπορέσουν να κάνουν παιδάκι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments