Ελλάδα

Λάβρος ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος: «Χριστιανοί κλείστε την ΕΡΤ»

Λάβρος ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος: «Χριστιανοί κλείστε την ΕΡΤ»
Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος κατά της ΕΡΤ με αφορμή την παρουσίαση του μιούζικαλ Jesus Christ Superstar.

O Μητροπολίτης Αμβρόσιος δεν παρέλειψε να καταφερθεί και εναντίον των παρουσιαστών της εκπομπής της ΕΡΤ, λέγοντας πως ήταν αναιδείς απέναντι στον καλεσμένο τους, Μητροπολίτη Κυθήρων, Σεραφείμ. 

Όπως υποστηρίζει σε ανοιχτή επιστολή του, η οποία καταλήγει με την προτροπή «χριστιανοί μου, κλείστε την ΕΡΤ, είναι απαράδεκτη», δεν επετράπη στον Μητροπολίτη Κυθήρων, κατά την παρουσία του στην εκπομπή της ΕΡΤ, να ολοκληρώσει τις απόψεις του για το επίμαχο μιούζικαλ. 

Και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με περισσή αναίδεια τον διέκοψαν γιατί η απάντησή του δεν εξυπηρετεί τα σχέδια των δημοσιογράφων ΕΡΤ. Με τις εκπομπές σας δεν στοχεύετε στην ανάδειξη της αλήθειας! Απλώς θέλετε να κάνετε «πλύση εγκεφάλου» στους θεατές σας!»

Στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων απάντησε άμεσα και η ΕΡΤ, η οποία ανέφερε πως η κρατική τηλεόραση φιλοξενεί όλες τις απόψεις, ενώ δεν άφησε στο απυρόβλητο τον κ. Αμβρόσιο υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «με τη ρητή αναφορά του για κλείσιμο της ΕΡΤ ο μητροπολίτης Αμβρόσιος δυστυχώς κατέταξε τον εαυτό του στους εραστές ενός νέου «μαύρου»… Κρίμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments