Πολιτική

Η μεταγραφή Σπηλιωτόπουλου προκαλεί κραδασμούς στον ΣΥΡΙΖΑ

Η μεταγραφή Σπηλιωτόπουλου προκαλεί κραδασμούς στον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Η μεταγραφή Σπηλιωτόπουλου

Η εταιρεία του Άρη Σπηλιωτόπουλου θα διενεργεί δημοσκοπήσεις για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη.

Η συνεργασία του Άρη Σπηλιωτόπουλου με το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ επισφραγίζει το πολυετές φλερτ του πρώην στελέχους της ΝΔ με την Κουμουνδούρου, κλείνοντας παράλληλα το μάτι προς το καραμανλικό στρατόπεδο και συγκεκριμένα στο τμήμα των δεξιών ψηφοφόρων που εμφανίζονται ενοχλημένοι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά δεν επιθυμούν να πάνε δεξιότερα της ΝΔ.

Ως γνωστόν, ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει απομακρυνθεί από τη ΝΔ σχεδόν από το 2010, ενώ το 2019 συντάχθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα. Στις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου, δε, υπήρχαν πληροφορίες ότι μαζί με την Κατερίνα Παπακώστα και την Κρινιώ Κανελλοπούλου θα ήταν υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, το σενάριο αυτό δεν υλοποιήθηκε λόγω αντιδράσεων στο εσωτερικό του κόμματος. Παρόλα αυτά, οι τρεις τους διατηρούν στενές σχέσεις με την αντιπολίτευση μέχρι σήμερα.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος βρέθηκε πρόσφατα στο πλευρό του γιου της Κατερίνας Παπακώστα, υποψήφιου ευρωβουλευτή Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, καθοδηγώντας τον επικοινωνιακά, ενώ διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον Ευάγγελο Αντώναρο. Σημειώνεται ότι ο Σιδηρόπουλος έχει οριστεί και ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εταιρεία του πρώην στενών συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή θα διεξάγει δημοσκοπήσεις για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες θα αναλύονται και θα παρέχονται στο επιτελείο του Στέφανου Κατσελάκη, ενώ ο Νίκος Σούλης θα είναι υπεύθυνος για τα προεκλογικά βίντεο.

Ωστόσο, η αλλαγή στο επικοινωνιακό επιτελείο έφερε παράπονα και ανάμεικτα σχόλια από πρώην συνεργάτες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Ένας από αυτούς, ο Νίκος Μωραΐτης, σχολίασε κυνικά την προσθήκη του πρώην υπουργού της ΝΔ στο επικοινωνιακό επιτελείο. ‘Μια ισχυρή επιλογή. Με την προσθήκη του Μαραντζίδη θα έχουμε μια dream team’, έγραψε ο γνωστός στιχουργός.

Στο αµιγώς πολιτικό σκέλος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα πριµ σε δηµοσίους υπαλλήλους, εφόσον πετυχαίνουν τους στόχους, κάνοντας λόγο για παλαιοκοµµατική λογική εξαγοράς της ψήφου των δηµοσίων υπαλλήλων. «Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκοµµατικών πολιτικών προς τους πολίτες. Αν θέλει να αντιµετωπίσει τους δηµοσίους υπαλλήλους ως ισότιµους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: επαναχορήγηση 13ου και 14ου µισθού ώστε να µην έχουµε πολίτες β΄ κατηγορίας σε σχέση µε τον ιδιωτικό τοµέα», σηµείωσε ο κ. Κασσελάκης.

Την ίδια ώρα, όµως, η Όλγα Γεροβασίλη ανέβαζε τον πήχυ των ευρωεκλογών σε συνέντευξή της στην «Αυγή». «Πρέπει να είµαστε πάνω από τις δηµοσκοπήσεις και να είναι η διαφορά µας µε τη Ν∆ τέτοια που να επαναφέρει την ισορροπία στο πολιτικό σύστηµα της χώρας», τόνισε η κυρία Γεροβασίλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments