Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1: Κρίθηκε από την άσπρη βούλα!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1: Κρίθηκε από την άσπρη βούλα!
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1: Ο Κώστας Φορτούνης άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι για τον Ολυμπιακό στο 60ο λεπτό, αλλά ο Άντονι Μουνιέ απάντησε με το ίδιο νόμισμα, ισοφαρίζοντας για τον Παναθηναϊκό των 10 παικτών, λόγω αποβολής του Οικονόμου.

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός 1-1: Ο Κώστας Φορτούνης άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι για τον Ολυμπιακό στο 60ο λεπτό, αλλά ο Άντονι Μουνιέ απάντησε με το ίδιο νόμισμα, ισοφαρίζοντας για τον Παναθηναϊκό των 10 παικτών, λόγω αποβολής του Οικονόμου.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ήταν φανερά επηρεασμένες από την ”παγωμένη” ατμόσφαιρα και παρά την κυριαρχία του Ολυμπιακού στον τομέα της κατοχής, η ομάδα του Ουζουνίδη αναχαίτιζε με ευκολία τις προσπάθειες των ”ερυθρολεύκων”. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να βρει κάποια καλή στιγμή στην αντεπίθεση, αλλά σταδιακά ισορρόπησε και ανέκτησε τον έλεγχο από το 25ο λεπτό και μετά, έπειτα από τη φάση του Λουντ (24′). Σε ένα κακό πρώτο μέρος, θα μπορούσαν όλα να αλλάξουν όταν ο Μιραλάς βγήκε με αξιώσεις μπροστά από τον Βλαχοδήμο, αλλά το τελείωμά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ό,τι δεν είδαμε στο πρώτο μέρος εξελίχθηκε μπροστά μας στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου. Στο 49ο λεπτό, ο Μιραλάς δοκίμασε εκ νέου τον Βλαχοδήμο που απομάκρυνε ενστικτωδώς σε κόρνερ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, η… πλάτη του Ένγκελς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Η κίνηση-ματ του Γκαρσία αφορούσε την είσοδο του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος πήρε τη θέση του αρνητικού Οφόε και άμεσα έκανε αισθητή την παρουσία του. Η κάθετη του Έλληνα άσου έβγαλε τετ α τετ τον Ανσαριφάρντ, ο Οικονόμου τον έκοψε αντικανονικά και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Στο 60ο λεπτό, ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση και δε λάθεψε, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (60′).

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Παναθηναϊκός διατήρησε την ψυχραιμία του και μάλιστα όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, με τον Μουνιέ και τον Λουντ να αγχώνουν αρκετά τον Σίλβιο Προτό. Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά είχε δύο τεράστιες στιγμές να τελειώσει το ματς με τον Τζούρτζεβιτς στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως ο Σέρβος τις σπατάλησε. Εκεί μίλησε ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, με τον Ένγκελς να ανατρέπει τον Μουνιέ (οριακά εκτός περιοχής) και τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι, με τον Μουνιέ να… ισοφαρίζει! (1-1, 87′).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments