Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έρχονται εξελίξεις

Ολυμπιακός: Έρχονται εξελίξεις
Σαρωτικές αλλαγές, τι «έδειξε» το ντέρμπι, η επόμενη μέρα.

Πλέον, στο Λιμάνι αναγνωρίζουν ότι η ομάδα έμεινε εκτός όλων των στόχων, κάτι που φάνηκε και από χθεσινή «ερυθρόλευκη» διαρροή που έκανε  λόγο για «απονομή τίτλου», με αφορμή τη διαιτησία του Άγγελου Ευαγγέλου, που στον Πειραιά θεωρούν ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να έρθει η καταδικαστική ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» αναγνωρίζουν ότι η ομάδα δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που χρεώνεται ο Όσκαρ Γκαρσία, ενώ παράλληλα πολλοί ποδοσφαιριστές κινούνται σε πολύ ρηχά νερά. Όπως, άλλωστε, σας είχαμε γράψει πολλές φορές, όλοι οι παίκτες δίνουν εξετάσεις μέχρι το τέλος της σεζόν κι αν το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν το πιο σημαντικό «τεστ» (μετά και την αναβολή του ντέρμπι της Τούμπας), τότε υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που πήραν κάτω από τη βάση και μάλλον πολύ δύσκολα θα προλάβουν τα γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Ο λόγος, αρχικά, για τον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος αν και πήρε την ευκαιρία από τον Όσκαρ Γκαρσία να αποδείξει πράγματα απέναντι στο Τριφύλλι, ήταν ίσως ο χειρότερος παίκτης του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή από τον Ισπανό προπονητή. Στην ίδια μοίρα φαίνεται πως είναι και ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος, για ένα ακόμα παιχνίδι, δεν μπόρεσε να πάρει τα πάνω του, παραμένοντας σκιά του καλού του εαυτού. Θεωρείται απίθανο, δηλαδή, οι «ερυθρόλευκοι» να μπουν στη διαδικασία να προσφέρουν 6-7 εκατ. ευρώ για την αγορά του Βέλγου, όταν μάλιστα φημολογείται ότι το νέο πλάνο στον Πειραιά προβλέπει πιο «σφιχτό» μπάτζετ χωρίς τις… υπερβολές του παρελθόντος.  

Παράλληλα, στη «μαύρη λίστα» πρέπει να είναι και ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος επίσης πιστοποίησε χθες ότι διανύει μια πολύ κακή σεζόν, ενώ η «καμπάνα» χτυπάει και για τους παίκτες της άμυνας. Τόσο ο Αλμπέρτο Μποτία όσο και Μπιορν Ένγκελς ήταν τραγικοί στο χθεσινό ντέρμπι, με τον πρώτο στην ουσία να σβήνει κάθε ελπίδα να γίνουν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του και τον δεύτερο να βάζει τη διοίκηση σε πολύ σοβαρές σκέψεις, ακόμα και για πώλησή του, μιας και είναι από τους παίκτες που μπορούν να «πιάσουν» καλά χρήματα στην αγορά.   

Βέβαια, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα και για τον Όσκαρ Γκαρσία, για τον οποίο υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα, ακόμα και από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Υπάρχει, μάλιστα, η εκτίμηση πως ο Ισπανός είναι ήδη «τελειωμένος» και πως στο Λιμάνι κοιτάζουν την «επόμενη μέρα» στην ομάδα με άλλον προπονητή στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments