Τεχνολογία
pagenews.gr / Τεχνολογία / Huawei: Απέσπασε οκτώ βραβεία στο GSMA
Huawei: Απέσπασε οκτώ βραβεία στο GSMA | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Μαρτίου 2018, 12:45 9 Μαρτίου 2018, 12:45

Η Huawei έλαβε οκτώ πολύ σημαντικά βραβεία από το Global System for Mobile Association (GSMA) κατά τη διάρκεια τελετής απονομής βραβείων του Global Mobile (GLOMO) που πραγματοποιήθηκε στο 2018 Mobile World Congress (MWC).

Μεταξύ αυτών ήταν το βραβείο «Εξαιρετικής Συμβολής στην Κινητή Τηλεφωνία», το οποίο αναγνωρίζει την πολυετή συμβολή της Ηuawei στην προώθηση νέων τεχνολογιών, στην οικοδόμηση του ψηφιακού οικοσυστήματος, αλλά και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.


Αναλυτικά τα GLOMO βραβεία που έλαβε η Huawei στην έκθεση 2018 MWC είναι τα εξής:

-Εξαιρετικής συμβολής στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας – Huawei

-Καλύτερης καινοτομίας κινητών τηλεφώνων για έξυπνες πόλεις – Huawei NB-IoT Smart City Solution

-Καλύτερης καινοτομίας κινητών τηλεφώνων για αναδυόμενες αγορές – Λύση Huawei RuralStar

-Βραβείο Green Mobile – λύση Huawei TubeStar

-Καλύτερης κινητής υποδομής – «Οικογένεια» λύσεων Huawei Ultra-Wide Band RF

-Καλύτερης τεχνολογικής καινοτομίας κινητής τηλεφωνίας – Huawei CloudAIR

-Καλύτερης καινοτομίας λογισμικού δικτύων – Huawei 5G Core Solution

-Εξαιρετικής τεχνολογίας κινητών τηλεφώνων, επιλογή του CTO – Huawei CloudAIR

Αναλυτικότερα, το βραβείο του GSMA για την »Εξαιρετική συμβολή στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας» αναγνωρίζει άτομα, εταιρείες και οργανισμούς που συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη του ICT κλάδου αλλά και στην πρόοδο στον τομέα της κινητής επικοινωνίας. Εκτός από την εισφορά της σε τεχνολογικό επίπεδο, η Huawei αναγνωρίστηκε για την εποικοδομητική συνεργασία που έχει με τον κλάδο της βιομηχανίας.


Ο Ken Hu, εκ περιτροπής CEO του Ομίλου Huawei, παρέλαβε το βραβείο εξ’ ονόματος της εταιρείας και τόνισε:

»Κατά τη διάρκεια πολλών ετών έχουμε συνεργαστεί με πολλούς από εσάς για να εξελίξουμε το 3G, το 4G -και τώρα το 5G- αλλά και άλλες Τεχνολογικές Λύσεις Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT), έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να συνδεθούν και να απολαύσουν καλύτερες υπηρεσίες. Στην παρούσα στιγμή η Huawei συνδέει πάνω από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού. Είμαι περήφανος για αυτό που πετύχαμε, καθώς ο κλάδος της κινητής τηλεφωνίας όλο και εξελίσσεται. Σύντομα θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο ενός συνδεδεμένου πλήρους, ευφυούς κόσμου και έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε».

Ο Sunil Bharti Mittal, Πρόεδρος του GSMA και Ιδρυτής & Πρόεδρος των Bharti Enterprises, δήλωσε:

»Εκ μέρους του GSMA, θα ήθελα να συγχαρώ την Huawei για τη δέσμευσή της να εξελιχτεί ακόμα πιο πολύ ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών. Σε διάστημα 30 ετών η Huawei κατάφερε να γίνει ο μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού κινητής δικτύωσης στον κόσμο. Η συμβολή της Huawei στα παγκόσμια πρότυπα, η προσέγγιση στην καινοτομία και η δέσμευση να βοηθήσουν πελάτες και συνεργάτες ώστε να επιτύχουν, θα έχει διαχρονικά αποτελέσματα στο μέλλον του κλάδου μας».

Ετικέτες: 


2018