Γυναίκα

Κέιτ Μίντλετον: Η φουσκωμένη κοιλίτσα της εγκυμονούσας Δούκισσας του Κέιμπριτζ (pics)

Κέιτ Μίντλετον: Η φουσκωμένη κοιλίτσα της εγκυμονούσας Δούκισσας του Κέιμπριτζ (pics)
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, φόρεσε μια δημιουργία της βρετανίδας σχεδιάστριας, Κάθριν Ουόλκερ, η οποία αναδείκνυε και την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Η Κέιτ Μίντλετον, στην τελευταία της εμφάνιση… αποκάλυψε λίγο περισσότερο την κοιλίτσα της.

Κάθε χρόνο, εδώ και αιώνες, την 17η Μαρτίου οι Ιρλανδοί σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Πατρικίου κατά την οποία όλα βάφονται με πράσινο χρώμα.

Δεν ήταν τυχαία, λοιπόν, η επιλογή της Κέι Μίντλετον να λανσάρει σύνολο σε βαθύ πράσινο στην εμφάνισή της στους δημόσιους εορτασμούς για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου όπου παρακολούθησε την καθιερωμένη παρέλαση για την ημέρα στο Houslow του Δυτικού Λονδίνου. 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, φόρεσε μια δημιουργία της βρετανίδας σχεδιάστριας, Κάθριν Ουόλκερ, (σκούρο πράσινο παλτό με μαύρο γουνάκι στα μανίκια και στον λαιμό κι ένα σικ καπέλο με φιόγκο στην ίδια απόχρωση) που – για μια από τις σπάνιες φορές – φανέωνε το στάδιο προχωρημένης εγκυμοσύνης που βρίσκεται.

To look της συνοδεύτηκε από βελούδινες γόβες, μαύρα γάντια και μαύρο καλσόν.

Παρ’ ότι Η Κέιτ Μίντλετον κι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ περιμένουν τον Απρίλιο τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους, εκείνη δεν έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments