Αθλητισμός

Χοντρό επεισόδιο του Στέφανου Τσιτσιπά με Ρώσο αντίπαλό του (vid)

Χοντρό επεισόδιο του Στέφανου Τσιτσιπά με Ρώσο αντίπαλό του (vid)
Ο συνήθως ήρεμος Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να βγει από τα ρούχα του!

Όπως υποστήριξε ο 22χρονος τενίστας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον αποκάλεσε «Σκατορώσο» κατά τη διάρκεια της χειραψίας στο φιλέ, μετά τη λήξη της αναμέτρησής τους για τον πρώτο γύρο του Miami Open. Ακολούθησε η «επική» αντίδραση του Μεντβέντεφ.

«Καλύτερα να βγάλεις τον σκασμό», είπε ο νεαρός Ρώσος και κινήθηκε έξαλλος προς το μέρος του Τσιτσιπά. «Στέφανε, θέλεις να με κοιτάξεις και να μιλήσεις; Υπάρχουν κανόνες. Πηγαίνεις επειγόντως στην τουαλέτα για πέντε λεπτά, μετά σε let δεν ζητάς συγγνώμη και νομίζεις ότι είσαι καλό παιδί; Κοίταξέ με! Κοίταξέ με! Δεν με κοιτάς». 

Ο διαιτητής, στο μεταξύ, προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Ρώσο, ενώ ο Στέφανος μάζεψε τα πράγματά του αγνοώντας τον Μεντβέντεφ και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια. «Αυτός το άρχισε», είπε στον umpire ο Μεντβέντεφ. «Αυτός το άρχισε. Είπε σκατά στα ρωσικά, νομίζεις ότι αυτό είναι φυσιολογικό; Του απάντησα γιατί δεν ξέρει να τσακώνεται. Είναι ένα μικρό παιδί που δεν ξέρει να τσακώνεται. Αν δεν έλεγε τίποτα δεν θα είχα πρόβλημα μαζί του. Αλλά όταν λέει κάτι και θέλει να τσακωθούμε, πρέπει να το κάνει. Και μετά δεν με κοιτάει». 

Δύο μεγάλα toilet breaks (ένα για κάθε παίκτη) φαίνεται ότι δημιούργησαν την ένταση μεταξύ των δύο παικτών…

Δείτε στο βίντεο την έκρηξη του Μεντβέντεφ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments