Αθλητισμός

”Παίζει της Στουτγκάρδης για Γαλανόπουλο”

”Παίζει της Στουτγκάρδης για Γαλανόπουλο”
Τι αναφέρουν οι Γερμανοί για την προοπτική μεταγραφής του νεαρού μέσου.

Στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης φέρεται να είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος και σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας ”fussballeck” δεν είναι απίθανη η κατάθεση προσφοράς από τους Γερμανούς στην ”Ένωση”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της γερμανικής ιστοσελίδας:

«Ο Γαλανόπουλος είναι στο επίκεντρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο 20χρονος έχει παίξει 16 παιχνίδια φέτος στην πρωτοπόρο στην Ελλάδα ΑΕΚ και έχει σημαντικό ρόλο στο χώρο του κέντρου της. Σύμφωνα με τους Έλληνες ο παίκτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία, αλλά και η Στουτγάρδη δείχνει να ενδιαφέρεται γι’ αυτό το κορυφαίο ταλέντο. 

Στην ΑΕΚ έχει συμβόλαιο ως το 2021 και αν η Στουτγάρδη θέλει να τον αποκτήσει πρέπει να κάνει μία καλή προσφορά. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, όμως είναι πιθανό να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Στην ηγεσία της Στουτγάρδης κρατούν ψηλά στις επιλογές τους τον 20χρονο κεντρικό χαφ. Με την κατάλληλη προσφορά δεν θα μπορεί να σταματήσει αυτή η μεταγραφή. Εάν η πρόταση προς την ΑΕΚ είναι σωστή, η ομάδα θα δώσει το πράσινο φως της μεταγραφής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments