Αθλητισμός

Θεοδωρίδης: ”Να είναι υπερήφανοι οι Ολυμπιακοί για τον Μαρινάκη”

Θεοδωρίδης: ”Να είναι υπερήφανοι οι Ολυμπιακοί για τον Μαρινάκη”
Οι νέες δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη μετά την έξοδό του από το Δ.Σ της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης κατά την έξοδό του από το Δ.Σ της Super League:

«Για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια. Εάν τηρήσει όσα είπε ο υφυπουργός, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Φτάνει πια αυτή η καθυστέρηση, είναι δολοφονική. Εμείς από τη δική μας πλευρά έγινε ό,τι θέλαμε, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σάββατο και με το πρόγραμμα όπως ήταν. 

Εγώ, όμως, θέλω να αναφερθώ σε ένα τεράστιο ζήτημα, σε κάτι τεράστιο που έγινε. Ζούσαμε με τη ρετσινια για έξι χρόνια, ο κόσμος του Ολυμπιακού ήθελε και αυτός την αξιοπρέπεια. Το τι έχει περάσει ο κ. Μαρινάκης από πλευράς ταλαιπωρίας και όσα τραβηξαμε και εμείς καταλαβαίνετε πώς ήταν. Από δω και πέρα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι σίγουροι και για τον πρόεδρό του και για την ομάδα και για όλους μας στη διοίκηση, γιατί ολοι, όπως και εγώ, τα παράσημα τα έχουμε πάρει στις μάχες. 

Ο κ. Μαρινάκης είναι ο πατριάρχης του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο έντονη ομάδα, δεν έχουμε εμείς σχέση με λουλούδια και τέτοια πράγματα. Να ειναι υπερήφανος ο κόσμος του Ολυμπιακού. Αυτός ο άνθρωπος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και γι’ αυτό πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αν δεν υπάρχει μια τελεσίδικη απόφαση για το αν κάποιος ειναι ένοχος ή αθώος, δεν πρέπει να παίρνουμε θέση. Από μικρό παιδί πίστευα πολύ στη δικαιοσύνη και τώρα ήρθε αυτή να μας δικαιώσει και εμένα και όλους, απαλλάσσοντας τον κ. Μαρινάκη από ολες τις κατηγορίες. Είμαστε υπερήφανοι για τον πρόεδρο και εδώ, όπως καταλαβαίνετε, τελειώνουν όλα με αυτή την απαλλαγή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments