Αθλητισμός

Αλευρογιάννης στον διαιτητή Παντελίδη: «Παίξε καλά πουτ*** γιε…»

Αλευρογιάννης στον διαιτητή Παντελίδη: «Παίξε καλά πουτ*** γιε…»
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Σταύρος Αλευρογιάννης, αποβλήθηκε στη διάρκεια του αγώνα με το Λαύριο, καθώς καταφέρθηκε εναντίον του διαιτητή Παντελίδη με βαριές εκφράσεις στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Tα έντονα παράπονα που είχαν οι άνθρωποι του «Ιστορικού» από τις αποφάσεις των διαιτητών στο πρώτο ημίχρονο έβγαλαν εκτός εαυτού τον τον πρόεδρο της ΚΑΕ Πανιώνιος Αλευρογιάννη σε ένα παιχνίδι που ήταν… ζωής και θανάτου για την ομάδα του.

Όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ είπε στον τρίτο διαιτητή, Παντελίδη, στη φυσούνα: «Παίξε καλά μαλ*κα, πουλημένε πουτ** γιε». Αυτό οδήγησε στην αποβολή του κι αυτός είναι ο λόγος που βρισκόταν στις εξέδρες για το δεύτερο ημίχρονο. 

Όσον αφορά στις καταγγελίες του Λαυρίου για «ντου» τριών ανδρών στα αποδυτήρια, δεν έχει γραφτεί κάτι στο φύλλο αγώνα, αφού δεν υπέπεσε στην αντίληψη των διαιτητών κάτι τέτοιο. Μένει να δούμε αν έχει καταγραφεί ένα τέτοιο περιστατικό από άλλο δικαιοδοτικό όργανο, όπως ο παρατηρητής ή η αστυνομία.

Πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μπηχτή» του Γκαρσία για τους παίκτες και… περίεργη ατάκα για το μέλλον τουΠΑΟΚ: Έκλεισε μεταγραφήΑλλαγές στην βαθμολογία της SuperleagueEuroleague: Έτσι θα έχουμε ζευγάρι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments