Lifestyle

Athens Xclusive Designers Week: Εντυπωσίασε με την παρουσία της η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού (pics)

Athens Xclusive Designers Week: Εντυπωσίασε με την παρουσία της η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού (pics)
Το www.pagenews.gr βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο που έβαλε τα καλά του για να υποδεχτεί τους καταξιωμένους ‘Έλληνες σχεδιαστές για την Athens Xclusive Designers Week.

Η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού είναι όμορφη κι έχει class. Το ξέρει αλλά δεν ποντάρει μόνο στην ομορφιά της. Έχει αυτοπεποίθηση, πείσμα, εργάζεται σκληρά και βάζει στόχους κατακτώντας τους έναν προς ένα. Είναι μόλις 21 ετών και σπουδάζει παράλληλα με το modeling στη Φιλοσοφική Πατρών. 

Γράφει η Έπη Τρίμη

Τα πράσινα μάτια της είναι το πρώτο που κοιτάς στο πανέμορφο πρόσωπό της. Το κορμί της δε είναι χυμώδες και sexy κάτι που τραβά τα βλέμματα θαυμασμού. 

Το Pagenews.gr βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο που έβαλε τα καλά του για να υποδεχτεί τους καταξιωμένους ‘Έλληνες σχεδιαστές που παρουσίασαν τις προτάσεις τους και τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν.

Στην πρεμιέρα της 23ης Athens Xclusive Designers Week παραβρέθηκαν πολλοί άνθρωποι της showbiz. Μεταξύ των οποίων η οι Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Ελένη Βαϊτσου, η Μαριάννα Τόλη, η Ελένη Πετρουλάκη, ο Xρύσανθος Πανάς η, Έλενα Σύρακα, η Στέλλα Μέλιγκαν, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Βασίλης Ζούλιας και ο Μιχάλης Πάντος. Την Κυριακή, θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους οι Yiorgos Eleftheriades, Sotiris Georgiou και το brand Parle Moi.

Στο κλείσιμο του Athens Xclusive Designers Week θα προβληθούν συλλογές των σχεδιαστών Yiorgos Eleftheriades, Sotiris Georgiou και το brand Parle Moi. Το φαντασμαγορικό show θα κλείσουν οι MI-RO που θα παρουσιάσουν τη νέα Haute Couture Collection SS18 στο Ωδείο Αθηνών,Βασ. Γεωργίου B 17, Αθήνα 106 74.

Η Παρασκευή 30 Μαρτίου, ήταν αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές. Φέτος, η διοργάνωση εκτός από τα 3 καθιερωμένα βραβεία (Best New Designer, Best Trend Setter, Best Catwalk),προσέθεσε και «Say Yes To The World by Lufthansa», κάνοντάς τα τέσσερα στο σύνολό τους. 

Το Σάββατο η Folli Follie παίρνει τα σκήπτρα στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. Αμέσως μετά ο Vassilis Zoulias, θα παρουσιάσει τη νέα του συλλογή στο Βeach wear Fashion Show στο Ζάππειο συμμετέχουν τα brands Mitos, Maaboo & Sunof a beach.

Την Κυριακή, θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους οι Yiorgos Eleftheriades, Sotiris Georgiou και το brand Parle Moi.

Πολλά χειροκροτήματα όπως ήταν αναμενόμενο έλαβε η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού.  Η 21χρονη καλλονή έκανε πασαρέλα με δημιουργίες του Τάσου Μητρόπουλου και του οίκου KathyHeyndels και μάγεψε τους παραβρισκόμενους με τον αέρινο βηματισμό και το διεισδυτικό βλέμμα της.

Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη με τη διοργάνωση στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά αλλά και τις εμπνευσμένες δημιουργίες των σχεδιαστών, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα girly boho φορέματα του Τάσου Μητρόπουλου και τα κλασσικά βραδινά φορέματα του οίκου Kathy Heyndels.

Η Μαρία που κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2017, έχει ξεχωρίσει για την εντυπωσιακή ομορφιά και τη φινέτσα της, κάτι που έχει αναγνωριστεί και διεθνώς. 

Η όμορφη Αιγιώτισσα έχει δεχτεί προτάσεις από τηλεοπτικές εκπομπές για συμμετοχή σε καινούριες παραγωγές αλλά ακόμη τα σχέδια της δεν είναι ανακοινώσιμα.

Δείτε φωτογραφίες

Η Μαρία με τον Μιχάλη Ζαμπίδη

Με τον σχεδιαστή Τάσο Μητρόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αθηνά Οικονομάκου λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Ξανά στον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα Μπόμπα! (vid)

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ο Μέσι

Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ: "I’m back"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments