Τεχνολογία

Airbus- Zodiac Aerospace: Συνεργασία για τη δημιουργία ειδικών χώρων ύπνου σε αεροσκάφη

Airbus- Zodiac Aerospace: Συνεργασία για τη δημιουργία ειδικών χώρων ύπνου σε αεροσκάφη
Airbus και Zodiac Aerospace ετοιμάζουν ειδικά τμήματα που θα λειτουργούν ως "κουκέτες".

Συνεργασία με σκοπό την ανάπτυξη ειδικών τμημάτων για κατώτερα καταστρώματα αεροσκαφών, που θα λειτουργούν ως «κουκέτες»/ «καμπίνες», επιτρέποντας στους επιβάτες να κοιμούνται, άρχισαν η Airbus και η Zodiac Aerospace.

Τα τμήματα αυτά θα χωρούν μέσα στους χώρους φορτίου/ εμπορευμάτων (cargo) των αεροπλάνων, παρέχοντας τη δυνατότητα για παροχή νέων υπηρεσιών σε επιβάτες. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Airbus, τα εν λόγω τμήματα- «κουκέτες» θα μπορούν να αλλάζονται εύκολα με κανονικά κοντέινερ, εάν απαιτείται κάτι τέτοιο, ενώ τα υπόλοιπα συστήματα του αεροσκάφους δεν θα επηρεάζονται καθόλου.

«Η προσέγγιση αυτή στα αεροπορικά ταξίδια εμπορικού χαρακτήρα είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση της άνεσης των επιβατών. Έχουμε λάβει ήδη πολύ θετικό feedback από πολλές αερογραμμές σχετικά με τα πρώτα μας mock-ups» δήλωσε ο Τζεφ Πίνερ, επικεφαλής του προγράμματος Cabin & Cargo της Airbus.

«Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Airbus πάνω σε αυτό το νέο και καινοτόμο εγχείρημα, το οποίο επιβεβαιώνει την εξειδίκευσή μας στις λύσεις κατώτερων καταστρωμάτων. Μια βελτιωμένη εμπειρία επιβάτη αποτελεί σήμερα βασικό κομμάτι της διαφοροποίησης μεταξύ των αερογραμμών» σημείωσε ο Κριστόφ Μπερναντίνι, διευθύνων σύμβουλος του Zodiac Aerospace Cabin Branch.

Οι αεροπορικές εταιρείες σε πρώτη φάση θα είναι σε θέση να επιλέξουν από έναν κατάλογο λύσεων τέτοιου τύπου από το 2020 στα Α330, ενώ διερευνάται το κατά πόσον είναι δυνατόν κάτι τέτοιο και στo A350 XWB.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων βοηθά την κινεζική αστυνομία

Instagram FOCUS: Νέα λειτουργία για πιο ωραίες φωτογραφίες!Facebook: Ελέγξτε εάν υπέκλεψε τα στοιχεία σας η Cambridge AnalyticaΤο 4% των νέων στις ΗΠΑ είναι σίγουροι ότι η Γη είναι επίπεδη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments