Αθλητισμός

AEK: Το γλέντησαν στα μπουζούκια οι πρωταθλητές (vids)

AEK: Το γλέντησαν στα μπουζούκια οι πρωταθλητές (vids)
Η ΑΕΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να δίνει το παρών και άπαντες να γιορτάζουν με την ψυχή τους.

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-0 στο ΟΑΚΑ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για πρώτη φορά ύστερα από 24 χρόνια. Οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος της Ένωσης ξεκίνησαν το «πάρτι» από το Ολυμπιακό Στάδιο, συνεχίστηκε από φίλους των κιτρινόμαυρων στη Νέα Φιλαδέλφεια και ολοκληρώθηκε με ένα τρελό γλέντι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Εκεί, όλη η ΑΕΚ έδωσε το παρών. Από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τον Μανόλο Χιμένεθ και το τεχνικό τιμ, μέχρι τους παίκτες της Ένωσης και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν εκεί και άπαντες γιόρτασαν με την ψυχή τους τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Εκείνοι όμως που είχαν μπει μπροστάρηδες στο κέφι και τον… λουλουδοπόλεμο, ήταν ο Παναγιώτης Κονέ, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Μιχάλης Μπακάκης. Και οι τρεις ήταν τρελαμένοι. Και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να δίνουν ρυθμό και να πετούν γαρύφαλλα.

Όσον αφορά τον Μανόλο Χιμένεθ απολάμβανε όλο αυτό που γινόταν, ήταν με ένα χαμόγελο όλη την ώρα. Και δεν δίστασε ακόμα και να μπει ακόμα και στη μάχη του λουλουδοπόλεμου.

Δείτε τα βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments