Αθλητισμός

Χαμός με τα εισιτήρια του τελικού; Ποιος είπε “ούτε να το σκέφτεστε;”- Πλούσιο παρασκήνιο

Χαμός με τα εισιτήρια του τελικού; Ποιος είπε “ούτε να το σκέφτεστε;”-  Πλούσιο παρασκήνιο
"Να μη γίνει στο ΟΑΚΑ ο τελικός αν είναι να συμβεί αυτό".

Έγινε χθες η πρώτη σύσκεψη μεταξύ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, αστυνομίας και ΕΠΟ για τα εισιτήρια του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Όμως αποτέλεσμα δεν υπήρξε, αφού αυτό που προτάθηκε στους ανθρώπους των δύο ομάδων ήταν να πάρουν από 13.000 εισιτήρια.

"Ούτε να το σκέφτεστε. Δεν μπορούμε να πούμε σε τόσο κόσμο που περιμένει πως θα πάρουμε το ένα… πέμπτο του ΟΑΚΑ", ήταν η απάντηση του ανθρώπου του ΠΑΟΚ, που ξέρει πως η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που ο κόσμος της ομάδας θα γέμιζε μόνος του το γήπεδο.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το προχωρούσαν ένα βήμα παραπάνω το θέμα. Και μεταξύ σοβαρού κι αστείου έλεγαν πως "αν είναι να πάρουμε τόσα λίγα εισιτήρια, τότε γιατί δεν τον κάνουμε σε ουδέτερο τον τελικό; Ποιος ο λόγος να τον κάνουμε στο ΟΑΚΑ; Ας τον κάνουμε στη Θεσσαλονίκη, να ανέβει η ΑΕΚ να παίξουμε".

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, ενώ και η ΑΕΚ έχει παράπονα για τα εισιτήρια. Ούτε εκείνης της φτάνουν φυσικά τα 13.000 χαρτάκια και θέλει τουλάχιστον 20.000 για τις απαιτήσεις του κόσμου της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments