Αθλητισμός

“Φωτιά” στην ΑΕΚ με Αραούχο και Λιβάγια – Πως θα αντιδράσει ο Μελισσανίδης

“Φωτιά” στην ΑΕΚ με Αραούχο και Λιβάγια – Πως θα αντιδράσει ο Μελισσανίδης
Δηλώσεις που θα συζητηθούν και που κάνουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να... τρέχουν.

Κεραυνό εν αιθρία έριξε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, ο ισχυρός άντρας του ισπανικού συλλόγου, θόλωσε τα νερά σχετικά με το μέλλον των Αραούχο- Λιβάια με την ΑΕΚ.

«Τόσο ο Σέρχιο με τον Μάρκο, όσο κι ο Λέμος με τον Ρεμί έχουν δοθεί δανεικοί, αλλά έχουν συμβόλαιο με την Λας Πάλμας. Θα επσιτρέψουν και θα συνεχίσουν στον σύλλογο» δήλωσε ο Ραμίρεθ. Ωστόσο, στην συνέχεια της συνέντευξης, άρχισε να τα…γυρίζει λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν προκύψει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τους συγκεκριμένους παίκτες, τότε μπορεί και να τους πουλήσουμε».

Η αντιφατική θέση του προέδρου της «Ουνιόν», άναψε «φωτιές» γεννώντας πολλά ερωτήματα. Κι αν η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο όντως παρουσιάζει αντικειμενικές δυσκολίες, ο ισχυρός άντρας της Λας Πάλμας, δεν είχε κανένα λόγο να συμπεριλάβει στην ίδια πρόταση το όνομα του Λιβάια, καθώς η «Ενωση» αναμένεται να καταβάλει τα 1,8 εκατ. ευρώ που έχει συμφωνήσει από πέρυσι με τους Ισπανούς για την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού.

Κι εδώ έρχεται η ώρα του Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναμένεται να βάλει το χέρι στην τσέπη και να κάνει δικό του τον Λιβάγια. Όσο για τον Αραούχο; Αν οι Ισπανοί ρίξουν τις απαιτήσεις τους, τότε μπορεί κάτι να γίνει. Διαφορετικά… υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη εξέλιξη με Μολέδο – Ντύνεται στα ερυθρόλευκα έναντι… μηδέν ευρώ – Το κόλπο του Ολυμπιακού

Ασταμάτητος ο Γιάννης: Με 31 πόντους διέλυσε τους Σέλτικς (vid)

Η στιγμή που δάκρυσε ο Σάρας (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments