Αθλητισμός

Μεταγραφή… βόμβα σκέφτονται στον Παναιτωλικό – Ποιον παίκτη της ΑΕΚ θέλει ο Δέλλας

Μεταγραφή… βόμβα σκέφτονται στον Παναιτωλικό – Ποιον παίκτη της ΑΕΚ θέλει ο Δέλλας
Πως η παρουσία του Δέλλα στον πάγκο του Παναιτωλικού δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Αγρινίου για ορισμένους παίκτες.

Ο Παναιτωλικός δεν είχε μια καλή σεζόν. Ούτε καλό ποδόσφαιρο έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, ούτε διεκδίκησε το κάτι παραπάνω. Αγχωμένος έπαιζε για την παραμονή του μέχρι ένα σημείο.

Η έλευση του Δέλλα ήταν αυτή που άλλαξε τα πράγματα. Έκανε δουλειά ο Έλληνας προπονητής. Το έστρωσε το πράγμα. Και με το όνομα, αλλά και τις γνωριμίες του, θα επιχειρήσει να φέρει παίκτες στον Παναιτωλικό το καλοκαίρι που χωρίς αυτόν δύσκολα θα έρχονταν.

Ένας απ’ αυτούς που θα… παλέψουν στο Αγρίνιο είναι ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Ο Έλληνας μέσος που στην ΑΕΚ δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που ήθελε και ψάχνει πλέον άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό. Πιστεύει πως μπορεί να βρει συμβόλαιο και μάλιστα καλό. Αλλά αν δεν τα καταφέρει, έχει πάρει ήδη το μήνυμα από το Αγρίνιο.

Η παρουσία του Δέλλα εκεί μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική. Αν ο Άνταμ βγει στην αγορά, αρκετές ομάδες τύπου Παναιτωλικού θα επιχειρήσουν να τον αποκτήσουν. Αλλά η παρουσία του Δέλλα στον Παναιτωλικό ίσως αποδειχτεί καθοριστική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments