Αθλητισμός

Πρίγιοβιτς: ”Μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα ματς”

Πρίγιοβιτς: ”Μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα ματς”
Αισιόδοξος για τα εναπομείναντα ματς ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να κερδίσει τα τρία επίσημα ματς που απέμειναν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρίγιοβιτς:

Για το πως είναι ο ίδιος και η ομάδα: «Είμαστε καλά κι έχουμε μπει στα τελευταία μέτρα της σεζόν. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, ένα ντέρμπι, και πιστεύω μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα να φύγουμε από αυτό το παιχνίδι νικητές» 

Για το πως τους επηρεάζει η απόφαση της Δευτέρας: «Όλοι έχουν δει ότι σε όλη την διάρκεια της σεζόν η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ίσως να είναι και η καλύτερη ομάδα. Χάσαμε μόνο δυο αγώνες στην Αθηνά και έναν στην Τρίπολη, σε όλα τα άλλα παιχνίδια δεν μας κέρδισε κανένας. Χάσαμε κάποιους πόντους που δεν έπρεπε στην αρχή. Συνολικά η ομάδα έδειξε ότι είναι πολύ καλή. Μας έχουν μείνει τρία παιχνίδια και πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε όλα» 

Για την ομάδα του Παναθηναϊκού: «Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός αυτήν την περίοδο περνάει μια δύσκολη κατάσταση. Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε πολύ καλή απόδοση και πήρε αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο και να ευχαριστηθούμε ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο κι ελπίζω να βγούμε νικητές» 

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Να εφαρμόσουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού όπως έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και μπορούμε καμία ομάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments