Διεθνή

Νετανιάχου: Το Ιράν έχει όπλα μαζικής καταστροφής (vid)

Νετανιάχου: Το Ιράν έχει όπλα μαζικής καταστροφής (vid)
Βόμβες από τον πρωθυπουργός του Ισραήλ.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, πρωθυπουργός του Ισραήλ με έκτακτο διάγγελμα αποκαλύπτει ντοκουμέντα για την πυρηνική συμφωνία του Ιράν.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατά τη διάρκεια διαγγέλματος στο οποίο είπε πως έχει στην κατοχή του και μπορεί να αποκαλύψει «νέες και καθοριστικές αποδείξεις» ότι το Ιράν αποκρύπτει τις δραστηριότητές του για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.

Ο επικεφαλής του ισραηλινού κράτους κατήγγειλε ότι ”το Ιράν ψεύδεται” αφότου υπέγραψε τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα με τη διεθνή κοινότητα. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ιράν μετέφερε το πρόγραμμα ανάπτυξης πυρηνικών όπλων σε μυστική τοποθεσία και η αποθήκη όπου βρίσκονται τα απόρρητα αρχεία για τα ατομικά όπλα του Ιράν έχει εγκατασταθεί εντός τεράστιων μεταλλικών καταφυγίων. Να σημειωθεί, ότι είχε φακέλους και cd παρουσιάζοντας φωτογραφίες από μυστικές αποθήκες και κατασχεθείσες αποδείξεις.

Tέλος, ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης τόνισε ότι η χώρα του έχει στην κατοχή της ”ακριβή αντίγραφα” των αρχείων με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, ενώ παρουσίασε βίντεο το οποίο, όπως υποστήριξε, δείχνει τις ιρανικές εγκαταστάσεις. Ο Νετανιάχου τόνισε πως το 2017, το Ιράν μετακίνησε τα αρχεία για τα πυρηνικά όπλα σε μια άκρως απόρρητη τοποθεσία στην Τεχεράνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ισραήλ: Έκλεισε τον εναέριο χώρο του στα σύνορα μεταξύ Ισραήλ και Συρίας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments