Αθλητισμός

Οριστικό: Τέλος από Ολυμπιακό βασικός άσος

Οριστικό: Τέλος από Ολυμπιακό βασικός άσος
Έφυγε από την Ελλάδα.

Από την Παρασκευή σας ενημέρωσαμε για το τέλος της συνεργασίας μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός αμυντικός μένει ελεύθερος και τυπικά στις 30/06/2018, αλλά στη συζήτηση που είχε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με τον Γιάννη Βρέντζο, οι Ερυθρόλευκοι τον ενημέρωσαν ότι μπορεί να αποχωρήσει άμεσα και πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην τελευταία αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό, βεβαίως, ήταν και επιθυμία του ίδιο του Μποτία, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με ομάδες από την πατρίδα του και δεν υπήρχε λόγος να αγωνιστεί και να διακινδυνεύσει κάποιον τραυματισμό, που θα τον εμπόδιζε από το να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από το πρωί της Κυριακής ο Μποτία δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε σχετικά και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός «πέταξε» για την Ισπανία, με σκοπό να προγραμματίσει τη μόνιμη επιστροφή του στη χώρα του. Μάλιστα, ήδη προκύπτει πληροφόρηση ότι έχει στα χέρια του δύο επίσημες προτάσεις από ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν και συγκεκριμένα την Εσπανιόλ και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Από εκεί και πέρα ο εκπρόσωπος του Μποτία, Μαριάνο Αγκιλάρ, έχει προτείνει τον πελάτη του και σε ομάδες της Αγγλίας, θεωρώντας ότι το δυναμικό παιχνίδι του Ισπανού θα θέλξει συλλόγους ακόμη και από την Πρέμιερ Λιγκ.

Για την ιστορία, ο Μποτία αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από 4 χρόνια και έχοντας συνολικά 106 συμμετοχές, 10 γκολ και 2 ασίστ, ενώ σε αυτό το διάστημα κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο Ελλάδος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments