Ελλάδα

Θεομηνία στη Θεσσαλονίκη – Απεγκλωβίζουν ανθρώπους μέσα από αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί

Θεομηνία στη Θεσσαλονίκη – Απεγκλωβίζουν ανθρώπους μέσα από αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί
Δρόμοι που έχουν μετατραπεί σε "ποτάμια", κυκλοφοριακά προβλήματα, συνθέτουν την εικόνα του κέντρου της Θεσσαλονίκης - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

Η καταιγίδα, εκτός από ισχυρή νεροποντή έφερε και χαλαζόπτωση στη Θεσσαλονίκη. Κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν μέσα σε λίγα λεπτά σε λίμνες, δημιουργώντας προβλήματα στη μετακίνηση των οχημάτων και των πεζών. 

Από τα έντονα καιρικά φαινομενα και τους πλημμυρισμένους δρόμους, μία γυναίκα παρασύρθηκε στην οδό Βενιζέλου στη Νεάπολη και λίγο αργότερα η Πυροσβεστική την εντόπισε και την έσωσε. Λόγω της στάθμης και της συσσώρευσης του νερού η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στη Γέφυρα των Αγίων Πάντων. 

Στην ίδια ακριβώς γέφυρα η Πυροσβεστικά πριν λίγα λεπά κατάφερε να απεγκλωβίσει τέσσερα άτομα, ενώ από τα αυτοκίνητα 

Πάνω από 300 κλήσεις για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα ισόγεια και υπόγεια σπίτια και καταστήματα είχε δεχτεί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, μετά την ισχυρή καταιγίδα, συνοδευόμενη από χαλαζόπτωση.

Λόγω του μεγάλου όγκου των υδάτων, που μετέτρεψαν τους δρόμους σε ποτάμια και προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο, ιδίως στην παραλιακή οδό Λεωφόρο Νίκης, πλημμύρισαν ο Λευκός Πύργος και όλα τα υπόγεια του δήμου Θεσσαλονίκης, όπως γνωστοποίησαν η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου, Θωμάς Ψαράς.

Στο κέντρο της πόλης σημειώθηκαν διακοπές ηλεκτροδότησης, ενώ λόγω των αστραπών που έπεσαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, διεκόπη για λόγους ασφαλείας επί επτά λεπτά ο ανεφοδιασμός των αεροσκαφών με καύσιμα και σημειώθηκαν μικρές καθυστερήσεις στις πτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments