Αθλητισμός

Χαμός στην Α1 – “Μη γίνουμε ποδόσφαιρο” – Τελικά ποιοι… τρυπήθηκαν στον Κόροιβο;

Χαμός στην Α1 – “Μη γίνουμε ποδόσφαιρο” – Τελικά ποιοι… τρυπήθηκαν στον Κόροιβο;
Αναστάτωση άνευ προηγουμένου στο μπάσκετ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι "βόμβες" που έριξε την Κυριακή ο προπονητής του Κοροίβου Αμαλιάδας ήταν ξεκάθαρες. Ούτε υπόνοιες, ούτε σπόντες. Ούτε "νομίζω ότι". Ξεκάθαρα ο Ντίνος Καλαμπάκος είπε πως κάποιοι παίκτες του… τρυπήθηκαν. Στήθηκαν με λίγα λόγια.

Και είπε πως αν αυτοί είναι Έλληνες θα τους βρει και δεν θα ξανά παίξουν πουθενά. Βαριές κουβέντες, ιδιαίτερα αν δεν έχει στοιχεία. Κι αν έχει, καλό θα είναι να τα καταθέσει γιατί σπιλώνει ονόματα και ολόκληρες καριέρες, πάνω στην πίκρα του για τον υποβιβασμό.

Όλη η… πιάτσα βοά από την Κυριακή ότι κάτι "ύποπτο" συνέβη στο Κόροιβος – Τρίκαλα, αλλά κανείς δεν βγήκε με ντουντούκα να φωνάξει πως στήθηκαν παίκτες. Πως να το κάνει κάποιος δίχως να έχει στοιχεία; Θα έχει μπλεξίματα με τον νόμο και μετά άντε να τα βγάλεις πέρα και να αποδείξεις πως δεν τα εννοούσες.

Γι’ αυτό, λοιπόν, πολλές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Αυτοί που ο προπονητής κατηγόρησε πως μπορεί να "τρυπήθηκαν" θα του ζητήσουν πλέον τα ρέστα. Γιατί θα κάνουν συζητήσεις για συμβόλαια έχοντας πάνω τους τη ρετσινιά που τους κόλλησε ο ίδιος τους ο προπονητής. Κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα τους απαντήσει…

Πάντως η όλη ιστορία έχει φέρει αναστάτωση στην Α1. Έχουν πέσει πολλά τηλεφωνήματα τις τελευταίες μέρες από παράγοντες που λένε πως το χειρότερο θα είναι να γίνει το μπάσκετ… ποδόσφαιρο. "Αν είναι να ζούμε με την καχυποψία καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί. Ας μην διώξουμε τον κόσμο που γεμίζει τα γήπεδα, κυρίως στην επαρχία", είναι η άποψη που κυριαρχεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πέταξε όλα στη συνέντευξη Τύπου (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments