Αθλητισμός

Έλληνας προπονητής κλείνει στο εξωτερικό

Έλληνας προπονητής κλείνει στο εξωτερικό
Αυτό δεν το περίμενε κανείς.

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Πανιώνιο, μετά από μία δύσκολη σεζόν, όπου η ομάδα τερμάτισε στην έβδομη θέση, παρά τα πολλά προβλήματα που είχε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Έλληνας κόουτς δεν θα συνεχίσει στην Πλατεία, καθώς και ο ίδιος δεν θέλει να ζήσει ξανά μία τόσο δύσκολη σεζόν, ενώ και η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει σελίδα και ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ζοσέ Ανινγκό.

Όσον αφορά το μέλλον του Γρηγορίου, δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα και μάλιστα στο εξωτερικό, καθώς το όνομά του «ακούγεται» έντονα τόσο σε χώρες των Βαλκανίων όσο και πιο μακριά, όπως είναι η Μολδαβία.

Συγκεκριμένα, για τον Έλληνα προπονητή ενδιαφέρεται έντονα η Σέριφ Τίρασπολ, που σήκωσε το πρωτάθλημα Μολδαβίας και ήδη του έκανε κρούση, ωστόσο το θέμα δεν θα κλείσει σύντομα.

Ο Γρηγορίου, παρότι έχει ενημερωθεί εδώ και εβδομάδες για το ενδιαφέρον της Σέριφ, δεν πρόκειται να αποφασίσει για το επόμενο βήμα της καριέρας του πριν επιστρέψει από την Αμερική, όπου βρίσκεται (σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες από Δευτέρα) για επαγγελματικούς λόγους.

Ο έμπειρος κόουτς έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις και τις εξετάζει ώστε να πάρει την καλύτερη απόφαση, που μάλλον θα τον φέρει εκτός Ελλάδας για την επόμενη χρονιά. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments