Αθλητισμός

“Εμφύλιος” στον Ολυμπιακό: Νέα επίθεση στον Κόκκαλη

“Εμφύλιος” στον Ολυμπιακό: Νέα επίθεση στον Κόκκαλη
Ακόμη ένα δημοσίευμα για τις... κακές σχέσεις Μαρινάκη - Κόκκαλη.

Ο "εμφύλιος" στον Ολυμπιακό καλά κρατεί, καθώς για ακόμη μία φορά ο Σωκράτης Κόκκαλης μπαίνει στο στόχαστρο της εφημερίδας Κόκκινος Πρωταθλητής. 

Άρθρο του Μανώλη Γαβαθιώτη βάζει στο στόχαστρο τον άλλοτε διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών, λόγω των σχέσεων που (δεν) διατηρεί πια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Για το εν λόγω δημοσίευμα, αφορμή στάθηκε το θέμα του συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που, όπως υποστηρίζεται, ο Ολυμπιακός το κατέθεσε στη Σούπερ Λιγκ πριν από τρεις μέρες στις 9:20 το πρωί κι έπειτα από λίγα λεπτά αυτό είχε σταλεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Παράλληλα σημειώνεται ότι οι άνθρωποι των Πειραιωτών έψαξαν την υπόθεση κι εμφανίζονται να έμαθαν πως αυτό εστάλη από τον ίδιο τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Σούπερ Λιγκ φέρεται να είχε επικοινωνία με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ γίνεται αναφορά και για σχέσεις με τον Θωμά Μητρόπουλο. 

Μεταξύ άλλων σε εκείνο το σημείο γράφει: «Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεις στον καθένα Γκαγκάτση να χρησιμοποιεί το όνομά σου για να περνάει τις προσωπικές του πολιτικές και να μεταλαμπαδεύει το προσωπικό του μένος αναφέροντας ως τεκμήριο πειθούς για τους συνομιλητές του. Τι σκοπεύεις να πράξεις, μεγάλε Σωκράτη, γι’ αυτούς τους τύπους που εξακολουθούν να σε χρησιμοποιούν στις αναφορές τους, την ίδια περίοδο; Και δη, την περίοδο που και οι δύο τους έχουν ενεργήσει κατά κόρον σε βάρος της ομάδας μας, συμβάλλοντας και πασχίζοντας για την απαξίωση της. Έχω ξαναρωτήσει σχετικά με τον Θωμά, Σωκράτη και πίστεψε με, οι ερωτήσεις μου είναι περισσότερο φιλολογικές, διότι ξέρω ότι ευθεία απάντηση δεν πρόκειται να πάρω. Και βεβαίως, δεν είναι η απάντηση που θα περίμενα από έναν κολοσσό Σωκράτη, ότι "έχω αποτραβηχτεί και δεν ασχολούμαι". Ξέρω και ξέρεις, πολύ καλά ότι δεν ισχύει απολύτως αυτό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είμαι υποχρεωμένος να θέτω την ερώτηση. Σαν μορφή ενημέρωσης αν προτιμάς. και θα επαναλάβω αυτό που έχω ξαναγράψει πιο παλιά: Στο χέρι σου είναι, Σωκράτη, να καθαρίσεις τα όποια λαμόγια που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν, ειδικά αυτή την περίοδο που των πρωτοφανών και αδίστακτων επιθέσεων που δέχεται η ομάδα μας. Πάρε θέση Σωκράτη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments