Ελλάδα

Μιμή Ντενίση για Πεδίον του Άρεως – Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ανάγκη ηρεμίας

Μιμή Ντενίση για Πεδίον του Άρεως – Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ανάγκη ηρεμίας
H Μιμή Ντενίση, έδωσε απάντηση στις απειλές κατά των κατοίκων του Πεδίου του Άρεως και της ίδιας.

Συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση, που στοχοποιείται σε αφίσα που κυκλοφόρησε η ομάδα με το όνομα “αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής”, τονίζει χαρακτηριστικά πως η κοινωνία πρέπει να φροντίσει για το Πεδίον του Άρεως προκειμένου οι κάτοικοι να μην γίνονται στόχος.

“Να βρεθούν χώροι για όσους θέλουν να θεραπευτούν και ένα ασφαλές μέρος για αυτούς που δεν θέλουν”, είπε μεταξύ άλλων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

“Δεν ζητάμε ούτε κάτι μικροαστικό, ούτε κάτι ηλίθιο, αντίθετα αυτό που ζητάμε είναι φιλολαϊκό. Ζητάμε ένα πάρκο που να είναι για όλο το λαό, να πηγαίνουν όλοι και να κάνουν μια βόλτα εκεί. Απλά και ουσιαστικά πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν σε μια ευνομούμενη κοινωνία” σχολίασε η Μιμή Ντενίση.

Σχετικά με τις κατηγορίες των αντιεξουσιαστών περί ρατσισμού, η Μιμή Ντενίση δήλωσε πως κανένας κάτοικος και κανένας σύλλογος δεν μίλησε εναντίον των τοξικο-εξαρτημέων. “Δεν καταφερθήκαμε ποτέ εναντίον των τοξικο-εξαρτημένων, δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται επίθεση εναντίον μας. Νοιαζόμαστε γι’ αυτούς”, συνέχισε.

Καταλήγοντας, η Μιμή Ντενίση ανέφερε πως στο Πεδίον του Άρεως τίποτα δεν είναι κανονικό, πως υπάρχει απόλυτη παραβατικότητα και ότι επειδή η χώρα βρίσκεται σε μια περίοδο κρίσης οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να ζητούν τα αυτονόητα. ” Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ανάγκη ειρήνης, ηρεμίας και ασφάλειας”, είπε κλείνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μιμή Ντενίση: Το αξίωμα του Δημάρχου μου το έδωσε το κοινό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments