Lifestyle

Morgan Freeman: Οκτώ γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση

Morgan Freeman: Οκτώ γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση
Μου μιλούσε άσχημα και με άγγιζε χωρίς την συγκατάθεσή μου, λέει γυναίκα για τον Morgan Freeman.

Ο Morgan Freeman κατηγορείται για ακατάλληλη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος οκτώ γυναικών, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του CNN. Ακόμα και η δημοσιογράφος που έγραψε το άρθρο, δηλώνει θύμα του Morgan Freeman. Πάντως μέχρι στιγμής, οι εκπρόσωποι του ηθοποιού δεν έχουν σχολιάσει τις κατηγορίες. Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN πήρε συνεντεύξεις από δεκάδες πρόσωπα που εργάστηκαν με τον Morgan Freeman και όσα αποκαλύπτουν είναι τρομερά.

Μου μιλούσε άσχημα και με άγγιζε χωρίς την συγκατάθεσή μου

Μια γυναίκα, η οποία εργάστηκε ως βοηθός παραγωγής στην ταινία του Freeman «Going In Style», αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ο ηθοποιός επί μήνες της μιλούσε άσχημα και την άγγιζε σε σημεία του σώματός της χωρίς συναίνεση. Η ίδια μίλησε δημόσια και για το περιστατικό όταν ο Morgan Freeman προσπαθούσε συνέχεια να της σηκώσει τη φούστα και τη ρωτούσε αν φοράει εσώρουχο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ακόμη, μια άλλη μαρτυρία θύματος των πράξεων του Morgan Freeman, αυτή της παραγωγού στην ταινία «Now You See Me», είπε ότι εκείνη και οι γυναίκες συνάδερφοί της άκουγαν πολλά άσεμνα λόγια από τον ηθοποιό, σε σημείο που σταμάτησαν να φοράνε στενά ρούχα όταν αυτός βρισκόταν στο πλατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Morgan Freeman: Ζήτησε συγγνώμη μετά τις κατηγορίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments