Μedia

Νίκος Κατσαρός: “Ευχαριστώ την Άννα Καραμανλή για τα λόγια της, αλλά δεν… πέθανα”

Νίκος Κατσαρός: “Ευχαριστώ την Άννα Καραμανλή για τα λόγια της, αλλά δεν… πέθανα”
Ο αθλητικογράφος, Νίκος Κατσαρός μίλησε για τον... επικήδειο που του έκανε η Άννα Καραμανλή, για το πρόβλημα υγείας που πέρασε αλλά και τον Αλαφούζο που έσωσε πριν από τρία χρόνια τον Παναθηναϊκό και τον κατέστρεψε μετά από πέντε.

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος αθλητικογράφος, Νίκος Κατσαρός, με αφορμή την εσφαλμένη αντίληψη για το δικό του χαμό αντί του συνονόματου και συνεπώνυμου πρώην παρουσιαστή ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ.

Για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που πέρασε: «Είχα ένα ατύχημα υγείας, έπαθα ένα έμφραγμα στις 14 Απριλίου στο πρωτάθλημα Τύπου. Ευτυχώς έπεσα σε καλά χέρια στον Ευαγγελισμό, με τους γιατρούς να κάνουν εξαιρετική δουλειά. Είχα πολύ καλή αντιμετώπιση και διαπίστωσα ότι όσα λέγονται για τα δημόσια νοσοκομεία είναι υπερβολικά».

Για την παρούσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Νίκος Κατσαρός είπε: «Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική και κρίσιμη κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον είμαστε υπό την κηδεμονία της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, κάτι που οφείλεται στα δικά μας λάθη και αδυναμίες. Ούτε η καινούρια ΕΠΟ κατάφερε να κάνει τις αλλαγές και να δώσει μία ώθηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που μας μένει είναι να κάνουμε ό,τι μας λένε, αλλά η ΕΠΟ και ο Υφυπουργός πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες για να αλλάξει η κατάσταση. Χρειάζεται μία τομή και είμαστε σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, ώστε να γίνουν αλλαγές. Είναι πολύ πρόωρο να πούμε αν αυτή η ιδέα του κ. Βασιλειάδη είναι σωστή».

Για την κατάσταση των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση, γιατί τελείωσαν καλά την περσινή σεζόν. Έχουν διοικητική και οικονομική σταθερότητα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση. Ο Αλαφούζος τον έσωσε πριν από τρία χρόνια και τον… κατέστρεψε μετά από πέντε. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να προχωρήσει σε αλλαγές και να φτιάξει μία ομάδα από την αρχή. Πήρε ένα νέο προπονητή, αλλά πρόκειται για μία κατάσταση που χρειάζεται χρόνο».

Για τον… λαθεμένο επικήδειο της βουλευτού και αθλητικογράφου, Άννας Καραμανλή: «Ευχαριστώ την Άννα Καραμανλή για τα καλά της λόγια, αλλά… διαψεύδω τη συγκεκριμένη είδηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίθανη γκάφα από την Άννα Καραμανλή: Έστειλε συλλυπητήρια σε ζωντανό άνθρωπο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments