Αυτοκίνητο

Alfa Romeo Sauber F1 Team: Ο Καναδάς είναι πρόκληση

Alfa Romeo Sauber F1 Team: Ο Καναδάς είναι πρόκληση
Τι θα κάνει η Alfa Romeo Sauber στον Καναδά;

H Alfa Romeo Sauber F1 Team οδεύει προς τον Καναδά. Το Μόντρεαλ που φιλοξενεί τον 7ο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος 2018 FIA Formula 1, είναι μια πόλη με παλμό.

Ο αγώνας διεξάγεται στην περίφημη πίστα Gilles Villeneuve και η διαδρομή χαρακτηρίζεται από μεγάλες ευθείες και ενδιαφέροντες συνδυασμούς στροφών. Η ομάδα προσεγγίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με αισιοδοξία μετά τις ανταγωνιστικές εμφανίσεις και των δυο οδηγών στα προηγούμενα Grand Prix.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Μόντρεαλ. Είναι μια σπουδαία πίστα με μεγάλες ευθείες και σημεία βίαιου φρεναρίσματος που την καθιστούν πραγματικά ενδιαφέρουσα στην οδήγηση. Υπάρχουν μερικά τεχνικά σημεία αλλά και ο διάσημος “τοίχος των πρωταθλητών” που συνιστά μια ακόμη πρόκληση», τόνισε λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του αγώνα ο Marcus Ericsson για να συμπληρώσει ο Charles Leclerc που θα πάρει μέρος με το άλλο μονοθέσιο της εταιρείας:

«Η πίστα Gilles Villeneuve στο Μόντρεαλ είναι μια διαδρομή που δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά. Την έχω οδηγήσει σε προσομοιωτή και το απόλαυσα ιδιαίτερα οπότε θα είναι σπουδαία εμπειρία να το ζήσω για πρώτη φορά. Έχουμε δει τη δυναμική μας τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα και η χάραξη αυτής της πίστας πρέπει να μας επιτρέψει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα είναι ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο».

Η διαδρομή Gilles Villeneuve στο νησάκι της Παναγίας είναι συνδυασμός δημόσιων δρόμων και πίστας αγώνων. Υπάρχουν μεγάλες ευθείες και πέντε συνδυασμοί στροφών με σικέιν και πέταλα τα οποία χαρακτηρίζουν τη διαδρομή.

Όσον αφορά στο σετάρισμα επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην ταχύτητα, την μηχανικά 2 παραγόμενη πρόσφυση και τη σταθερότητα στο φρενάρισμα. Η πίστα στο Μόντρεαλ δοκιμάζει τα φρένα όπως καμία άλλη, μέσα στη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Alfa Romeo Sauber F1: Αποκαλύφθηκε το νέο μονοθέσιο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments