Αθλητισμός

Η πρώτη “συνάντηση” Παϊρότζ – Πιλάβιου! – Που βρέθηκαν;

Η πρώτη “συνάντηση” Παϊρότζ – Πιλάβιου! – Που βρέθηκαν;
Που βρέθηκαν Παϊρότζ και Πιλάβιος;

Το όνομα του Σοφοκλή Πιλάβιου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην επικαιρότητα, με τα σενάρια να θέλουν Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να θέλει τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ για στέλεχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Την ίδια ώρα, ο Πιλάβιος δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας, αλλά συζητάει μόνο για τη νομική πλευρά. Να αναλάβει, δηλαδή, σαν νομικός της ΠΑΕ, όπως ήταν και παλαιότερα.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στην προκειμένη περίπτωση και αν θα καταλήξουν κάπου οι δύο πλευρές, αλλά η αλήθεια είναι πως Παϊρότζ και Πιλάβιος… συνδέθηκαν πρόσφατα άθελά τους. Πότε; Τη μέρα που είχε έρθει στην Ελλάδα ο Παϊρότζ για το πρώτο ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Εκείνο το απόγευμα, τη στιγμή που αναμενόταν η πτήση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και οι δημοσιογράφοι είχαν στηθεί για να τον δουν, εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων ο Πιλάβιος. Εκπρόσωποι του Τύπου που τον είδαν τον ρώτησαν φυσικά τι δουλειά έχει εκεί και αν είχε πάει για τον Ταϊλανδό, ωστόσο ο ίδιος δεν είχε ιδέα για την έλευση του Παϊρότζ. Ήταν στο αεροδρόμιο γιατί περίμενε τον γιο του.

Φυσικά ο Πιλάβιος μίλησε με τους δημοσιογράφους για την περίπτωση του Παϊρότζ, έμαθε πληροφορίες από ενδιαφέρον και μόνο, αλλά να που λίγες μέρες αργότερα, εκείνες οι συζητήσεις ίσως να του βγουν σε καλό και να είναι… προετοιμασμένος για το τι θα συναντήσει αν δεχτεί να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέλει… «Μήτρογλου» ο Δώνης – Ο σέντερ φορ που θα λύσει τα προβλήματα του Παναθηναϊκού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments