Ελλάδα

Ζάκυνθος: Ανακουφισμένος ο 26χρονος πατροκτόνος – Βίαζε την αδελφή μου

Ζάκυνθος: Ανακουφισμένος ο 26χρονος πατροκτόνος – Βίαζε την αδελφή μου
«Ξαναγεννήθηκα», υποστηρίζει Ο 26χρονος πατροκτόνος από την Ζάκυνθο.

Συγκλονισμένη συνεχίζει να είναι η τοπική κοινωνία στη Ζάκυνθο, μετά την υπόθεση του 26χρονου που “γάζωσε” με κυνηγετικό όπλο τον 70χρονο πατέρα του. Όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, ο λόγος που οδήγησε τον 26χρονο να προβεί σε αυτήν την ενέργεια ήταν η συστηματική κακοποίηση (σεξουαλική και μη) που ασκούσε στα αδέλφια του.

Ο πατροκτόνος δέχθηκε επίσκεψη στην φυλακή από μέλη της οικογένειάς του και αποκαλύπτουν τη φρίκη που όπως υποστηρίζουν έζησαν εξαιτίας του 70χρονου ταχυδρόμου. Εκτός, αυτού και ολόκληρο το νησί είναι στο πλευρό του, αφού ο 26χρονος βγαίνοντας από το δικαστήριο χειροκροτούνταν από τους παρευρισκόμενους για την πράξη του.

«Αδελφέ μου, ξαναγεννήθηκα» υποστηρίζει μέσα από την φυλακή ο 26χρονος

«Ο Αλέξης είναι πάρα πολύ ήρεμος. Όταν πήγα στα κρατητήρια να τον δω, μου είπε με ανακούφιση: “Αδελφέ μου, ξαναγεννήθηκα”. Το εννοούσε. Δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή γι’ αυτό που έκανε, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη φυλακή, αναφέρει στη Real News ο ετεροθαλής αδελφός του 26χρονου πατροκτόνου στη Ζάκυνθο, επιβεβαιώνοντας την επί σειρά ετών κακοποίηση που δεχόταν αυτός και τα αδέλφια του από τον «βάρβαρο» όπως τον χαρακτηρίζει, πατριό του.

Ο ετεροθαλής αδελφός επιβεβαιώνει τον βιασμό της αδελφής του

«Όλα αυτά που λέγονται ότι μας χτυπούσε είναι αλήθεια. Εμένα δεν με έχει πειράξει σεξουαλικά, σε αντίθεση με τη μεγάλη μου αδελφή, που έχει ήδη καταθέσει στον εισαγγελέα ότι είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση. Ό,τι είπε ο Αλέξης είναι αλήθεια. Ήταν πάρα πολύ βίαιος. Ζήλευε παθολογικά τη μητέρα μου. Δεν μπορούσε να βγαίνει από το σπίτι. Ήταν βάρβαρος. Δεν μπορούσαμε όμως να μιλήσουμε. Πολλές φορές μας είχε βάλει την καραμπίνα στο κεφάλι και απειλούσε να μας σκοτώσει. Οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινό φαινόμενο», αποκαλύπτει ο ετεροθαλής αδελφός του 26χρονου πατροκτόνου.

Η φωνή απόγνωσης της μητέρας

«Θέλω να βγω και να φωνάξω ότι το παιδί μου είναι αθώο», αναφέρει η μητέρα του 26χρονου από την Ζάκυνθο.

«Έχω πολλά μέσα μου, πολλά. Και εκείνο το παιδί έχει πολλά μέσα του για να φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Πήγαινε στα αδελφάκια του και όταν ερχόταν στο σπίτι μου έλεγε:

“Μάνα είμαστε συνένοχοι”. Ένιωθα τύψεις. Στο παρελθόν υπήρχαν καταγγελίες αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Μας απειλούσε. Φοβόμουν για τα παιδιά μου. Για τη ζωή μας. Την τελευταία φορά που με απείλησε και έβαλε το τουφέκι στο κεφάλι μου, μόλις ξημέρωσε έφυγα από το σπίτι μια για πάντα. Πήρα τον Αλέξη – τα άλλα παιδιά ήταν σε συγγενείς – και έφυγα.

Ακόμα όμως και που χώρισα, φοβόμουν ότι θα μας έκανε κακό. Έλεγε συνέχεια:

“Δεν το έχω σε τίποτα να δώσω ένα σμπάρο στη Μαρία και στον Σάββα”, τον σύζυγό μου. Ακόμα φοβάμαι» λέει η πρώην γυναίκα του ταχυδρόμου και μητέρα του πατροκτόνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments