Αθλητισμός

Βγαίνει μπροστά ο αρχηγός και πωρώνει τους συμπαίκτες – “Μπορούμε κούπα στο ΟΑΚΑ”

Βγαίνει μπροστά ο αρχηγός και πωρώνει τους συμπαίκτες – “Μπορούμε κούπα στο ΟΑΚΑ”
Αρχηγική παρέμβαση και... όλα για όλα!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στη σειρά των τελικών, παρά το γεγονός πως έσπασε την έδρα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Και πλέον είναι αλήθεια πως η ψυχολογία είναι πολύ χαμηλά.

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που πιστεύουν στην ανατροπή και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως αυτός που θεωρεί πως τίποτα δεν έχει κριθεί είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Ο Βασίλης Σπανούλης από την Κυριακή και έπειτα έχει πάρει και εκτός παρκέ τον ρόλο που του αρμόζει: του απόλυτου ηγέτη της ομάδας.

Από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ κιόλας δεν ήθελε να βλέπει σκυμμένα πρόσωπα και έλεγε στους συμπαίκτες του να κοιτάξουν μπροστά. Να σηκώσουν το κεφάλι και να πάρουν δύο νίκες.

“Μπορούμε. Έχουμε ακόμα ζωή. Να κερδίσουμε στην έδρα μας και να πάμε στο ΟΑΚΑ να πάρουμε την κούπα”, έλεγε ο V Span στους συμπαίκτες του προσπαθώντας να τους ανεβάσει το ηθικό. Και το ίδιο έκανε και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το ερώτημα είναι πάντως ένα: μπορεί ένας παίκτης να φέρει όλη τη σειρά τούμπα; Μπορεί ο Σπανούλης να γυρίσει μόνος του μια σειρά που μοιάζει χαμένη… από την Πέμπτη κιόλας; Δύσκολο, με την εικόνα που έχουν οι γύρω του και κυρίως οι Έλληνες παίκτες που ήταν και οι συμπαραστάτες του όλα αυτά τα χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments