Πολιτική

Καμμένος για Σκοπιανό: Δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία – Θέμα κομματικής πειθαρχίας

Καμμένος για Σκοπιανό: Δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία – Θέμα κομματικής πειθαρχίας
Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε σίγουρος πως η συμφωνία δεν θα γίνει δεκτή από τα Σκόπια,.

Ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να ψηφίσουν τη συμφωνία για το Σκοπιανό, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε εκτάκτως μετά τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε πως τη συμφωνία δεν θα την αποδεχθεί εύκολα ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, σημειώνοντας πως πρέπει να ψηφιστεί από τη Βουλή των Σκοπίων, να γίνει δημοψήφισμα και εν συνεχεία θα επανέλθει στη Βουλή με τα 2/3 και τότε μόνο θα έρθει η συμφωνία στην ελληνική Βουλή.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως : «Θεωρώ οτι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η συμφωνία να γίνει δεκτή είτε απο δημοψήφισμα είτε απο την πλειοψηφία της βουλής των Σκοπίων». «Η Ελλάδα έχει κερδίσει κατ’ αρχήν στην διεθνή κοινή γνώμη οτι δεν ειναι η Ελλάδα που αποκόπτει την ευρωπαική πορεία των Σκοπίων». Η Ελλάδα είναι εκείνη που πήγε σε διαπραγματεύσεις με θέσεις που εμείς διαφωνούμε αλλά στην κατεύθυνση της λύσης».

Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως η θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι πως πρέπει να συγκλιθεί το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών προκειμένου να αλλάξει η απόφαση του 1992. Μάλιστα, κάλεσε όλα τα κόμματα και κυρίως τη Νέα Δημοκρατία να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους.

Ο Καμμένος και η κομματική πειθαρχία

Επανέλαβε για άλλη μία φορά ο Πάνος Καμμένος πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία που περιέχει τον όρο Μακεδονία, κάνοντας γνωστό πως θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας.

“Όποιος σκέφτεται να αλλάξει θέση, να φύγει τώρα από το κίνημα. Εμείς ή ψηφίζουμε ή καταψηφίζουμε.

Οποιος ακολουθήσει διαφορετική γραμμή, τίθεται αυτόματα εκτός κινήματος, δεν έχει θέσει στο κόμμα και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος”, ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments