Αθλητισμός

Κηδεία Γιαννακόπουλου: Η σορός του έφυγε από τη Μητρόπολη – “Παύλο ζεις εσύ μας οδηγείς”

Κηδεία Γιαννακόπουλου: Η σορός του έφυγε από τη Μητρόπολη – “Παύλο ζεις εσύ μας οδηγείς”
Συγκλονιστικές στιγμές στη Μητρόπολη Αθηνών. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα συνοδεύεται για πάντα από τις ιαχές του κόσμου του Παναθηναϊκού. Όλος ο αθλητικός και πολιτικός κόσμος στο λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών. Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι πέρασαν από εκεί. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Συγκλονιστικές στιγμές πριν από λίγο στη Μητρόπολη Αθηνών. Η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου αναχώρησε για το Α’ νεκροταφείο Αθηνών, εκεί που θα γίνει η κηδεία του σε στενό οικογενειακό κύκλο. Και μαζί του, ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα πάρει για πάντα τις ιαχές και την αποθέωση του κόσμου, που κατά χιλιάδες βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για το ύστατο χαίρε.

Περισσότεροι από 10.000 πολίτες πέρασαν από τις 8 το πρωί από τη Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετίσουν τον ηγέτης της παναθηναϊκής οικογένειας. Όλος ο αθλητικός και πολιτικός κόσμος ήταν εκεί.

Από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μέχρι τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, μέχρι τον Σταύρο Θεοδωράκης. Παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας, σύσσωμη η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, επιχειρηματίες της χώρας, πολιτικοί, άνθρωποι του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, απλοί άνθρωποι. Όλοι ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο Παύλο Γιαννακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, 10 Ιουνίου. Μια ημερομηνία συμβολική, αφού στις 10 Ιουνίου 1971 είχε γραφτεί μέλος του Παναθηναϊκού.

Πριν από λίγο η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου έφυγε από τη Μητρόπολη Αθηνών για το Α’ νεκροταφείο Αθηνών. Εκεί, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, θα γίνει η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Οι εικόνες έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών τη στιγμή που βγήκε η σορός υπήρξαν συγκλονιστικές. Ο κόσμος φώναζε τον ύμνο του Παναθηναϊκού, της μεγάλης αγάπης του Παύλου και φυσικά το σύνθημα “Παύλο ζεις, εσύ μας οδηγείς, δονούσε την ατμόσφαιρα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συνόδευσαν τη σορό του Παύλου μέχρι το πρώτο νεκροταφείο και εκεί φώναζαν “Παύλο είσαι μέσα στην καρδιά μας, μια ζωή θα είσαι αναμέσά μας”. Τραγικές φιγούρες ο αδερφός του Θανάσης, ο γιος του Δημήτρης και η σύζυγός του Δέσποινα.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments