Lifestyle

Η Δέσποινα Βανδή εντυπωσίασε στο πάρτι της στο “Akanthus” – Ποιοι celebrities πήγαν (pics)

Η Δέσποινα Βανδή εντυπωσίασε στο πάρτι της στο “Akanthus” – Ποιοι celebrities πήγαν (pics)
Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι της Δέσποινας Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή απαστράπτουσα μας υποδέχτηκε μ’ ένα πανέμορφο floral φόρεμα που τόνιζε τα καλλίγραμμα και γυμνασμένα πόδια της και το βελούδινο μαυρισμένο σώμα της.

Δε ξέρω αν το φόρεμά της ήταν από την προσωπική της συλλογή αλλά ομολογουμένως αν διαθέτεις τις αναλογίες της Δέσποινας δε μπορεί να μην το λατρέψεις!

Όπως αναφέρει η ίδια στο site της άρχισε να ασχολείται με το μικρόβιο της μόδας λόγω της δουλειάς της. Μάλιστα, η επαγγελματική της εμπλοκή με τη μόδα ξεκίνησε από το λευκό μακρύ Gucci φόρεμα που έκανε τη διαφορά στο ομώνυμο τραγούδι της αν θυμάστε που είχε κυκλοφορήσει το 2005 μαζί με το Μαζωνάκη σε στίχους και σύνθεση του Φοίβου.

Η Δέσποινα όπου πάει τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Τόσο για την ευγένειά της όσο και για την αψεγάδιαστη ομορφιά της. Είναι δε γνωστό πως γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει πολύ τι τρώει προκειμένου να διατηρήσει ένα σώμα και μια εμφάνιση που θα ζήλευαν ακόμη και 20αρες.

Παρόντες ήταν 2.000 άνθρωποι που την υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και φωνές ενθουσιασμού τόσο όταν τραγούδησε όλες τις παλιές της επιτυχίες, όσο και το νέο της τραγούδι «Υπάρχει ζωή». Τους στίχους και τη μουσική υπογράφουν για ακόμη μια φορά ο Φοίβος. Όπως είπε και η ίδια το τραγούδι αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ερωτικό, αλλά αναφέρεται στα αποτελέσματα του έρωτα, αυτού που δεν ευδοκίμησε. Αποτελεί δε έναν ύμνο αυτών που ξεπερνούν ένα χωρισμό, έναν αποτυχημένο έρωτα, μια σχέση που δεν πήγε όπως ίσως ήθελαν.

Το πάρτι δόθηκε λίγο πριν από το ξεκίνημα της περιοδείας της στο θρυλικό μιούζικαλ “Mamma Mia”, που εδώ και δύο χρόνια είναι κάθε φορά sold out. Η τραγουδίστρια μάς χάρισε μια μοναδική βραδιά στο απόλυτο summer spot της πόλης “Akanthus” night club.

Ακούσαμε όλα της τα τραγούδια και ξεφαντώσαμε. Μεταξύ άλλων τραγούδησε τις μεγάλες της επιτυχίες «Προφητείες», «Υποφέρω», «Στα δωσα Όλα», «Γέλα Μου», «Νυχτολούλουδό Μου», «Σπάνια», «Ο Περιττός», «Λυπάμαι», «Δέκα Εντολές», «Το Κοριτσάκι Σου», «Ουτοπία», «Α Πα Πα», «Ξενοδοχείο», «Δεν Υπάρχει Τίποτα», «Μια Ανάσα Μακριά Σου», «Το Μαξιλάρι», «Για Κακή Μου Τύχη», «Κρίμα Που Δε Μ’ Αγαπάς», «Μη Μιλάς Για Αγάπη και «Κάτι Πήγε Λάθος».

Στο εντυπωσιακό celebration live party, το παρών έδωσαν προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας αλλά και οι φανατικοί θαυμαστές της που την ακολουθούν πιστά σε κάθε της εμφάνιση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις χειμερινές εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, στο νο1 σχήμα του χειμώνα, από τον Οκτώβριο στο Αθηνών Αρένα.

Είδαμε τον άντρα της και φύλακα άγγελό της Ντέμη Νικολαΐδη και μεταξύ άλλων το Νίνο, την Όλγα Στεφανίδη, το Μιχάλη Σηφάκη, το Μανώλη Μούτσο, το Σάκη Ντάντουλα, τη συνάδελφο Σάσα Σταμάτη, το Γιάννη Ράπτη, τη Λήδα Χατζηνικολάου, το Δημήτρη Μαστρόκαλο, την Κική Τσόλκα, τον Αργύρη Αγγέλου, τη Ράνια Κωστάκη,το Νίκο Αναδιώτη, το Γιώργο Κατσινόπουλο, τη Σόφη Πασχάλη την εντυπωσιακή Κατερίνα Καινούργιου, το Γιώργο Αρσενάκο, το -Χάρη Παπατζάνη, το Δημήτρη Δράκο, τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, το Δημήτρης Γιώτη, τη Τζώρτζια Βαϊνά, την κούκλα Τάμτα Μαστοράκη και τη Στέλλα Γιαμπουρά.

Η όλη διοργάνωση της βραδιάς άψογη όπως και όλα τα events που επιμελείται η Beautiful People PR, εταιρία του γκουρού της επικοινωνίας Χάρη Σιανίδη.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments