Lifestyle

Κυριακή – Power of Love: Ζαλίζει με τις “εκρηκτικές” εμφανίσεις της [pics]

Κυριακή – Power of Love: Ζαλίζει με τις “εκρηκτικές” εμφανίσεις της [pics]
Κυριακή - Power of Love: Η Κυριακή είναι sexy και δεν σταματάει να το δείχνει.

Κυριακή – Power of Love: Η Κυριακή Τσανικίδη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Power of Love. Η Κυριακή μπήκε στο σπίτι και αμέσως αγαπήθηκε από τον κόσμο για το νάζι της και φυσικά για αδιαμφισβήτητη ομορφιά της. Πολύ γρήγορα αγαπήθηκε και από τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, άλλον έναν δημοφιλή παίκτη του ριάλιτι. Οι δυο τους είναι μαζί μέχρι σήμερα και προσπαθούν να κάνουν πράγματα μαζί και επαγγελματικά.

Η Κυριακή μετά το Power of Love έκανε κάποια σύντομα περάσματα από τηλεοπτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ, αλλά τελικά την κέρδισε – όπως και πολλές άλλες – το Instagram. Η εκρηκτική μελαχρινή είναι influencer και οι φωτογραφίες στο δημοφιλές μέσο πραγματικά ρίχνουν σαγόνια. Έχει πάνω από 120.000 followers και κάθε μέρα αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι από ένα τέτοιο ριάλιτι η Κυριακή και ο Σωκράτης έχουν διατηρήσει μια τόσο μεγάλη σχέση και αυτό το βλέπουμε και από το ίδιο το Instagram της Κυριακής, στο οποίο ανεβάζει κοινές του φωτογραφίες οι οποίες είναι κυρίως ρομαντικές. Αλλά ας μη γελιόμαστε, αυτό που κυριαρχεί στο προφίλ της πρώην παίκτριας του Power of Love είναι οι απίστευτα καλαίσθητες και “φλογερά” σέξι φωτογραφίες της. Μια βόλτα στο Instagram της θα σας πείσει.

Δείτε μερικές φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments