Αθλητισμός

“Καρέλη” θέλει ο Ουζουνίδης για την επίθεση, τι γίνεται με αντί Βράνιες

“Καρέλη” θέλει ο Ουζουνίδης για την επίθεση, τι γίνεται με αντί Βράνιες
Στην αναζήτηση Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος για δύο... κομβικές θέσεις.

Δύο πολύ σημαντικά μεταγραφικά θέματα καλείται να λύσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης μέσα στις επόμενες μέρες προκειμένου στο ξεκίνημα της προετοιμασίας να έχει συμπληρωμένο κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το ρόστερ. Ένα αυτό του επιθετικού και ένα του αντί – Βράνιες, που φαίνεται πως θα καταλήξει τελικά στην Άντερλεχτ.

Ο Ουζουνίδης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Λυμπερόπουλο για να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον φορ που θα έρθει και θα κάνει τη διαφορά. Και παρά τα όσα ακούγονται περί ενδιαφέροντος για παίκτη τύπου… Αραούχο, δηλαδή για ποδοσφαιριστή έτοιμο που θα κάνει τη διαφορά αμέσως, δεν πρέπει να αποκλείσουμε και μια περίπτωση… Καρέλη.

Ό,τι είχε κάνει δηλαδή ο Παναθηναϊκός επί Αναστασίου με τον Έλληνα επιθετικό. Που τον έφερε από τη Ρωσία, τον… δημιούργησε, ο παίκτης έγινε βασικός και αναντικατάστατος, εκτόξευσε την τιμή του και ο Παναθηναϊκός τον πούλησε με καλό ποσό. Είτε κάποιον Έλληνα, είτε κάποιον ξένο, σε μικρή σχετικά ηλικία, με σιγουριά για την εξέλιξή του.

Όσον αφορά το θέμα του κεντρικού αμυντικού, ίσως στην ΑΕΚ το καθυστερήσουν λίγο για να καταφέρουν να βρουν την κατάλληλη λύση για αντί – Βράνιες. Εκτός και αν γίνει κάποια έκπληξη με τον… Μολέδο που βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments