Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Σάμαρης ο… Κουρμπέλης – Πολλά τα εκατομμύρια, απαντάει ο Παναθηναϊκός
Σάμαρης ο… Κουρμπέλης – Πολλά τα εκατομμύρια, απαντάει ο Παναθηναϊκός | Pagenews.gr
Pagenews Team 19 Ιουνίου 2018, 11:57 19 Ιουνίου 2018, 11:57

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας μέσος και αρχηγός των πράσινων, τον οποίο ήθελε ο ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο, αποτελεί και πάλι στόχο ξένων συλλόγων με τη Φενέρμπαχτσε να έρχεται στο προσκήνιο αυτή τη φορά.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Τούτη τη φορά θα μπει σε διαπραγμάτευση. Και το οφείλει στον Νίκο Νταμπίζα αυτό. Ο άνθρωπος που ξέρει από διαπραγματεύσεις και αυτή τη στιγμή ασχολείται με το θέμα του Κάτσε, θα ασχοληθεί και με αυτό του Κουρμπέλη αν έρθει η ώρα. Αλλά ο Νταμπίζας δεν πρόκειται να κάνει πίσω ούτε… ευρώ. «Ο Σάμαρης με μια χρονιά πουλήθηκε με δέκα εκατομμύρια στη Μπενφίκα. Δεν μπορεί ο Κουρμπέλης να φύγει με λιγότερα από τέσσερα», είναι η άποψη που ακούγεται από πολλά στόματα. Δεν έχουν άδικο. Ο Κουρμπέλης μπορεί να φέρει πολλά χρήματα. Κι επιπλέον, η Φενέρμπαχτσέ έχει χρήμα να ρίξει. Μπόλικο χρήμα. Από τη στιγμή που θα έχεις απέναντί σου ένα… γερό πορτοφόλι, τότε θα ζητήσεις πολλά.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα κάτσει στο τραπέζι με τον Κουρμπέλη. Και για ανανέωση του συμβολαίου και για αύξηση αποδοχών. Δεν αποκλείεται στην κουβέντα που θα γίνει να μπει και ρήτρα για το νέο συμβόλαιο. Με πολλά εκατομμύρια. Ακόμα και περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όργιο φημών για Κουρμπέλη – Βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό;

Ετικέτες: 


2018