Αυτοδιοίκηση

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Αναρτήθηκαν από τον ΟΑΕΔ οι τελικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής των παιδιών για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Πρόκειται για τους τελικούς πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ.

Ο ΟΑΕΔ αναφέρει ότι τα παιδιά θα φιλοξενηθούν για το σχολικό έτος 2018-2019.

Αυτό έχει καθοριστεί με βάση την υπ’ αριθμ. 30239/09-05-2018 Δημόσια Πρόσκληση.

Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών έως 1,5 ετών), πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών έως 2,5 ετών) και πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5 ετών έως την προσχολική ηλικία).

Οι τελικοί πίνακες καταρτίστηκαν από τις τριμελείς Β΄ βάθμιες επιτροπές εξέτασης ενστάσεων και επιλογής των υποψήφιων βρεφών και νηπίων που συγκροτήθηκαν με την αρ. πρωτ. 36999/05-06-2018 απόφαση της διοικήτριας του ΟΑΕΔ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, οι εργασίες των επιτροπών έγιναν με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο.

Οι εργασίες έγιναν μέσω ηλεκτρονικού συστήματος μοριοδότησης, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της υπ’ αρ. 1325/33/08-05-2018 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ian.oaed.gr/apprenet/bns ή στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς όπου υπέβαλαν την αίτησή τους.

Τι γίνεται με τις παιδικές κατασκηνώσεις

Οι δικαιούχοι των μητρώων μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την κατασκήνωση που επιθυμούν από το μητρώο παρόχων για κρατήσεις θέσεων.

Με την άφιξή τους στην κατασκήνωση, οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τα ατομικά βιβλιάρια υγείας των παιδιών τους, πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους, καθώς και πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα από έγγραφα ταυτοπροσωπίας των παιδιών τους.

Οι πάροχοι μπορούν να προβαίνουν σε ενεργοποιήσεις επιταγών ωφελουμένων του προγράμματος από τις 15 Ιουνίου 2018, μόνο εφόσον έχει εκδοθεί η άδεια λειτουργίας έτους 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΕΔ: Πόσοι θα εισαχθούν στις Επαγγελματικές Σχολές

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments