Αθλητισμός

“Βόμβα” με Σφαιρόπουλο και Σπανούλη; Εκατομμύρια από ομάδα της Ευρωλίγκας για… πακέτο

“Βόμβα” με Σφαιρόπουλο και Σπανούλη; Εκατομμύρια από ομάδα της Ευρωλίγκας για… πακέτο
Ξεκίνησαν τα μεταγραφικά... όργια στη Euroleague.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φεύγει από τον Ολυμπιακό μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο λιμάνι, αλλά ήδη υπάρχουν σύλλογοι που καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Και ο ίδιος δεν θέλει να μείνει ούτε χρονιά εκτός πάγκων. Είναι φιλόδοξος, θεωρεί πως έχει πολλά να προσφέρει και θέλει να βρει μια ομάδα Ευρωλίγκας να συνεχίσει την καριέρα του.

Την ίδια ώρα, στην Εφές μπορεί να παρουσιάζεται ο Αταμάν ως φαβορί για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Οι Τούρκοι κάνουν… αναζήτηση στην αγορά και ήδη έχουν καταρτίσει μια λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες του Τούρκου τεχνικού.

Περίοπτη θέση στη συγκεκριμένη λίστα έχει το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Οι Τούρκοι έχουν πολλά λεφτά να διαθέσουν και για να προσελκύσουν έναν προπονητή μπορούν να του διαθέσουν το μπάτζετ που θέλει. Ένα μπάτζετ, μάλιστα, που μπορεί να είναι και πολύ μεγαλύτερο από εκείνο που είχε να διαχειριστεί ο Σφαιρόπουλος στον Ολυμπιακό. Ο Σφαιρόπουλος που ποτέ δεν είχε πάντως ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε και κάτι ακόμα: η Εφές έχει ως πρώτο της μεταγραφικό στόχο τον Βασίλη Σπανούλη. Είναι έτοιμη να του προσφέρει εκατομμύρια, παρά τα 36 του χρόνια. Και η σχέση Σπανούλη – Σφαιρόπουλου βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως θα επιχειρήσουν το… κόλπο γκρόσο. Να πάρουν δηλαδή πακέτο τους Σφαιρόπουλο και Σπανούλη στην Κωνσταντινούπολη και να χτίσουν την επόμενη ομάδα ξεκινώντας με Έλληνες.

Δύσκολο εγχείρημα, ιδιαίτερα για τον Σπανούλη, που θα συζητήσει πρώτα με τους Αγγελόπουλους για το μέλλον του και μετά θα αποφασίσει. Όπως συμβαίνει, δηλαδή, κάθε φορά που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Και μιας και είπαμε για τον Σπανούλη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα έφευγε από το λιμάνι μόνο για κάποια ομάδα που θα είχε ξεκάθαρο στόχο να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Η Εφές δεν δείχνει ικανή για κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τρεις υποψήφιοι για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments