Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πλησιάζει το… μπαμ με τον Ντέιβιντ Μπλατ

Ολυμπιακός: Πλησιάζει το… μπαμ με τον Ντέιβιντ Μπλατ
Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να πείσει τον Ντέιβιντ Μπλατ να έρθει στην Ελλάδα.

Είναι δεδομένο πως Ολυμπιακός και Γιάννης Σφαιρόπουλος θα χωρίσουν τους δρόμους τους με τους ερυθρόλευκους να αναζητούν έναν προπονητή από το πάνω ράφι, να έχουν διακαή πόθο τον Ντέιβιντ Μπλατ και τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες.

Ο έμπειρος προπονητής ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Νταρουσάφακα, με την οποία κατέκτησε το Eurocup την σεζόν που ολοκληρώθηκε και αναζήτησε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Παρά την έντονη φημολογία σχετικά με ομάδες του ΝΒΑ, ο Μπλατ εν τέλει δεν έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι.

Κάπου εκεί, λοιπόν, εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο προσκήνιο. Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν το… πρέσινγκ στον άλλοτε προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ τις τελευταίες μέρες έχουν καταθέσει πρόταση ώστε να τον πείσουν να πει το μεγάλο ναι και να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Στην περίπτωση αυτή, άλλωστε, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησαν να κάνουν την υπέρβαση, με έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας, ο οποίος θα «χτίσει» μια ομάδα-νικήτρια ενόψει της νέας σεζόν!

Φαίνεται πως οι προσπάθειες του Ολυμπιακού φέρνουν αποτέλεσμα, αφού σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι άκρως θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει τις τύχες της ομάδας του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Συναγερμός» στον Ολυμπιακό με Παπαπέτρου – Τα χρήματα του Παναθηναϊκού φέρνουν… βόμβα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments