Ζώδια

Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπειο Ιούλιος ΄18

Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπειο Ιούλιος ΄18
Ταρώ, προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μην δώσετε κάτι περισσότερο σε αυτήν την σχέση, αν πρώτα και τελικά ο σύντροφος σας, δεν κάνει κάτι και αυτός για εσάς. Είναι θέμα λογικής και ηθικής πια από την μεριά σας.

Ταύρος: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Θα ελαφρύνει πολύ το κλίμα μέσα στην σχέση σας, από την οικονομική ανεξαρτησία που έχει προκαλέσει πια ο σύντροφος σας, από το άσχημο παρελθόν του.

Δίδυμοι: ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν είστε σε καμία των περιπτώσεων υπόλογοι, για όλα αυτά που συντελούνται μέσα στον δεσμό σας. Σίγουρα έχουν προηγηθεί πολλά από το ταίρι σας.

Καρκίνος: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι νέοι έρωτες, στέκονται έξω από την πόρτα της καρδιάς σας. Δεν είστε μάλλον ακόμη ψυχολογικά έτοιμοι για να μπείτε και πάλι σε διαδικασίες αισθημάτων.

Λέων: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Τα μάτια σας και οι κεραίες σας παρακολουθούν, όλες τις κινήσεις, που έρχονται και γίνονται μέσα στον εργασιακό σας κύκλο. Μάλλον κάποιος σας έχει ερωτευτεί.

Παρθένος: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Πρέπει να έχετε πιο κοντά τελικά τον σύντροφο σας, που έχει αυτήν την περίοδο πολλά και δύσκολα προβλήματα μέσα στην εργασία και στους οικογενειακούς του κύκλους.

Ζυγός: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Μόνο την οικονομική άνεση, θα πρέπει να κυνηγήστε αυτήν την εποχή. Οι αγάπες και τα ρομαντικά λόγια θα έρθουν περί το τέλος αυτού του Καλοκαιριού.

Σκορπιός: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Υπάρχουν κάποια μικρά αλλά ουσιαστικά θέματα μέσα στην εργασία σας, που επιβάλλεται να τα συζητήσετε με τους συναδέλφους σας, και να τα λύσετε άμεσα.

Τοξότης: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Δύο προτάσεις αγάπης επεξεργάζεστε μέσα στο μυαλό σας, αλλά το πιο πιθανόν είναι να επιλέξετε και πάλι να μείνετε μόνο σας. Δεν χρειάζεται να πιέζεστε.

Αιγόκερως: Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι σκέψεις σας είναι μέσα από την πορεία αυτής της σχέσης, που δεν σας ικανοποιεί. Οι δράσεις σας όμως θα είναι πρακτικές και άμεσες. Μόνο ότι είναι καλό τελικά για εσάς.

Υδροχόος: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Τα αστρολογικά της εποχής, σας δίνουν την ευχέρεια για να δείτε παραπάνω και πιο σοβαρά, την σχέση σας σε όλες τις πτυχές της και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ιχθείς: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εσείς οι μόνοι και οι θαρραλέοι του ζωδίου, θα πρέπει να αφήσετε τις παλιές λυπηρές σας σκέψεις, και να φέρετε όλους αυτούς που αγαπάτε πολύ πιο κοντά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments