Ελλάδα

Κρήτη: Δέμα με ναρκωτικά έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας

Κρήτη: Δέμα με ναρκωτικά έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας
Η Αστυνομία στο Ηράκλειο Κρήτης συνέλαβε τον 39χρονο άνδρα, που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες.

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών στο Ηράκλειο Κρήτης πέτυχε μια ακόμα σημαντική επιτυχία κατά της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, με τη σύλληψη ενός 39χρονου Έλληνα στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα σκληρών ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 39χρονος που λειτουργούσε κατ’εντολή ενός 62χρονου κρατούμενους σε φυλακές, είχε στην κατοχή του ένα δέμα το οποίο περιείχε 340 γραμμάρια ηρωίνης σε τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες και 550 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης.

Ο 39χρονος παρέλαβε την υγρή μεθαδόνη η οποία ήταν μέσα σε κουτί χυμού κι αν κάποιος το έβλεπε θα δυσκολευόταν να καταλάβει ότι έχει υποστεί επεξεργασία προκειμένου να μπει το υγρό ναρκωτικό.

Το ekriti αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και οι αστυνομικοί της Δίωξης δεν περίμεναν ότι το κουτί θα είχε μέσα υγρή μεθαδόνη.

Όσο για την ηρωίνη, αυτή ήταν μέσα σε βραστήρα, επίσης ένα αντικείμενο που δεν προκαλεί υποψίες.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν πάλι – χωρίς αυτή τη φορά να το περιμένουν- μπροστά στον ίδιο έγκλειστο ο οποίος εδώ και χρόνια έχει στρατολογήσει δεκάδες μέλη στην Κρήτη έχοντας φτιάξει ένα κύκλωμα τα νήματα του οποίου κινεί μέσα από τις φυλακές.

Ο 39χρονος ο οποίος διαμένει σε χωριό του Ηρακλείου έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά για μικροποσότητες. Σήμερα, οι αστυνομικοί της Δίωξης τον είδαν να πηγαίνει σε μια μεταφορική εταιρεία και να παραλαμβάνει το δέμα. Τον ακινητοποίησαν, τον έλεγξαν και βρέθηκαν τα σκληρά ναρκωτικά.

Να σημειωθεί ότι σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ενώ το 2018 έχει ορισθεί από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ως έτος κατά των ναρκωτικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments