Ελλάδα

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα βιαστών και τους ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα βιαστών και τους ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο
Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε την 19η Ιουνίου 2018 όταν μια 19χρονη Σουηδέζα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ομαδικό βιασμό.

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Ρόδο από τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα βιαστών, καθώς φαίνεται πως υπήρχαν άνθρωποι που ψάρευαν μεθυσμένες τουρίστριες και τις βίαζαν ομαδικά σε παραλίες του νησιού.

Μάλιστα, τη Δευτέρα ένας 24χρονος Σουηδός που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στους ομαδικούς βιασμούς τουριστριών πρόκειται να απολογηθεί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να εργάζεται σε κέντρο τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια και ο ρόλος του είναι να βρίσκεται σε χώρους, όπου συχνάζουν Σκανδιναβοί και να τους πείθει να αγοράζουν βραχιολάκια για απεριόριστη κατανάλωση αλκοόλ.

Όπως έγραψε η «Δημοκρατική» συγκατηγορούμενοί του είναι ένας αλλοδαπός, το όνομα του οποίου είναι γνωστό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, κι ακόμη 9 έως 13 άτομα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Το κύκλωμα των βιασμών εργαζόταν σε κατάστημα bar στη Ρόδο. Εκεί προσέγγιζαν τουρίστες και τους πουλούσαν βραχιολάκια έναντι υψηλού τιμήματος προκειμένου να καταναλώνουν απεριόριστες ποσότητες αλκοόλ σε συμβεβλημένα καταστήματα.

Μάλιστα αστυνομικός, που κατέθεσε ως μάρτυρας στην δικογραφία, που έχει σχηματιστεί, θεωρεί ότι ο κατηγορούμενος καθιστά αλλοδαπές ανίκανες να αντιδράσουν κατά την σεξουαλική πράξη στην οποία πολλές φορές παρευρίσκονται φίλοι ή γνωστοί του!

Πέραν των άλλων ο κατηγορούμενος έχει ταυτοποιηθεί από δακτυλικό αποτύπωμα ως ο δράστης απόπειρας κλοπής εις βάρος του διευθυντή του ξενοδοχείου “Grand Hotel” την 10η Σεπτεμβρίου 2016.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική» συγκατηγορούμενοί του είναι ένας αλλοδαπός το όνομα του οποίου είναι γνωστό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κι ακόμη 9 έως 13 άτομα αγνώστων λοιπών στοιχείων!!

Θυμίζουμε ότι η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε την 19η Ιουνίου 2018 όταν μια 19χρονη Σουηδέζα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ομαδικό βιασμό. Η αλλοδαπή αναχώρησε μόνη της τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας από το κατάστημα διότι δεν αισθανόταν καλά. Περπάτησε και έφτασε στην παραλία και κάθησε μόνη της. Λίγη ώρα αργότερα την πλησίασε ένας άνδρας την ρώτησε αν είναι καλά και εκείνη απάντησε αρνητικά και περπάτησε προς την παραλία.

Ο άνδρας αυτός, όπως υποστήριξε εκμεταλλευόμενος την μέθη της την βίασε και ακολούθως ειδοποίησε άλλους που ασέλγησαν και την βίασαν.

Ακολούθησε δεύτερη όμοια καταγγελία από μια 18χρονη ομοεθνή της. Η 18χρονη διασκέδαζε με δύο φίλες της και φεύγοντας από το ίδιο κατάστημα, διαπίστωσε ότι δεν είχε το κινητό της τηλέφωνο.

Άρχισε να το ψάχνει με τις φίλες της και κατέληξε στην ίδια παραλία με τις φίλες της. Εκεί, όπως υποστήριξε, τις πλησίασαν 7 με 8 άνδρες, την έβαλαν ανάμεσα τους και την έριξαν στην άμμο. Την κρατούσαν, της ανέβασαν την φούστα κι άρχισαν να ασελγούν εις βάρος της. Ορισμένοι ήλθαν σε εξώγαμη συνουσία μαζί της παρά την θέλησή της.

Η ίδια ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να θυμηθεί λεπτομέρειες από το συμβάν.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments