Αθλητισμός

Επιστρέφει Ελλάδα η ταλεντάρα – Παίκτης που ήθελαν όλοι οι “μεγάλοι” σκέφτεται επαναπατρισμό – “Πουλέν” του Δώνη

Επιστρέφει Ελλάδα η ταλεντάρα – Παίκτης που ήθελαν όλοι οι “μεγάλοι” σκέφτεται επαναπατρισμό – “Πουλέν” του Δώνη
Ο παίκτης που κάποτε ήθελε όλη η Ελλάδα επιστρέφει σε αυτή! Ποια θα τον αποκτήσει;

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που είχε βγάλει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Όμως οι δύο τραυματισμοί στο γόνατο του στέρησαν μια μεγάλη καριέρα που δικαιούταν.

Ο λόγος για τον Θανάση Καραγκούνη. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ατρόμητο, έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις, είχε κεντρίσει τα βλέμματα όλων των μεγάλων, που το καλοκαίρι του 2013 είχαν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ωστόσο, εκείνος επέλεξε τότε να φύγει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για την Ολλανδία. Είχε πάρει, τότε και τη συμβουλή του Γιώργου Δώνη. Ο νυν προπονητή του Παναθηναϊκού ήταν εκείνος που τον είχε καθιερώσει στον Ατρόμητο. Τον πίστευε πάρα πολύ και έλεγε μάλιστα πως ο Θανάσης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο όσον αφορά τα στοιχεία του, που έχει βγάλει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Όμως οι τραυματισμοί του τον άφησαν πολύ πίσω.

Πλέον ο Καραγκούνης σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, δίχως όμως να έχει τις ίδιες απαιτήσεις με παλαιότερα. Τις απαιτήσεις να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο. Λέγεται στην πιάτσα πως τον θέλει η Λαμία, η οποία είναι διατεθειμένη πάντως να τον… δοκιμάσει πριν υπογράψει μαζί του. Βλέπετε, τα γόνατά του έχουν ταλαιπωρηθεί και όλες οι ομάδες είναι επιφυλακτικές απέναντι σε έναν παίκτη που αν ήταν υγιής θα είχε κάνει σπουδαία καριέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments