Αθλητισμός

Ψάχνουν για νέο «μπαμ» μετά τον ΛεΜπρόν οι Λέικερς

Ψάχνουν για νέο «μπαμ» μετά τον ΛεΜπρόν οι Λέικερς
Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην κορυφή. Ποια μεγάλα ονόματα ακούγονται για τους Λέικερς.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τις προθέσεις τους για το άμεσο μέλλον, ερχόμενοι σε συμφωνία με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο σούπερσταρ του ΝΒΑ θα μετακομίσει από το Κλίβελαντ στο Λος Άντζελες χάρη στο τετραετές super-deal των 154 εκατ. δολαρίων, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η προσθήκη του ΛεΜπρόν φτάνει και περισσεύει για να επαναφέρει -για τα καλά- στο προσκήνιο τους Λέικερς, ωστόσο οι φήμες και οι πληροφορίες που διαδίδονται από τα ξημερώματα της Δευτέρας, αφήνουν να εννοηθεί ότι ο ΛεΜπρόν δεν θα είναι η μόνη μεταγραφή-βόμβα για τους «Λιμνανθρώπους»!

Συγκεκριμένα, η προσθήκη του ΛεΜπρόν Τζέιμς φέρεται πως έχει «ψήσει» τον Καβάι Λέοναρντ, που πιέζει για να γίνει συμπαίκτης του Τζέιμς.

Παράλληλα, δεν έχουν κοπάσει τα σενάρια που θέλουν την ομάδα από το Λ.Α να μην έχει αφήσει οριστικά την περίπτωση του free agent ψηλού, Ντε Μάρκους Κάζινς!

Αξίζει να σημειωθεί πως για να προστεθεί ο Λέοναρντ ή ο Κάζινς στο ρόστερ των Λέικερς, έπειτα από την προσθήκη του ΛεΜπρόν, οι «Λιμνάνθρωποι» θα πρέπει να πάρουν ορισμένες αποφάσεις, λόγω των μεταγραφικών κανόνων και του salary cap.

Οι αναλύσεις από τους ειδικούς συντάκτες του ΝΒΑ αναφέρουν ότι θα πρέπει να δώσουν αρκετά νέα ταλέντα, μέσω trade, για να ελαφρύνουν το ρόστερ και δη το salary cap, αν θέλουν να προσελκύσουν ένα από τα δύο ονόματα, με την περίπτωση του Λέοναρντ πάντως να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Πάντως, όσο τα σενάρια κυκλοφορούν, οι Λέικερς δεν δίστασαν να καλωσορίσουν στην ομάδα τους τον 27χρονο φόργουορντ, Λανς Στίβενσον και τον 30χρονο νυν πρωταθλητή με τους Ουόριορς, Τζαβάλ Μαγκί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments